Mostres de final de curs 2018/19 del Centre de Formació Artística

Entrem al final de curs 2018/2019 i les diferents àrees del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé estan preparant les mostres de fi de curs. Any rere any, des del CFA es treballa en la creació de mostres que no siguin exclusivament d'un llenguatge artístic, sinó que incorporin la participació conjunta d'alumnes i professors de diverses àrees del CFA.

Diumenge 18 de maig els alumnes de Música van dur a terme el concert de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé, titulat ABANS DE QUE S’ACABI EL MÓN, M’AGRADARIA TORNAR-TE A VEURE on hi van participar els conjunts i formacions de l’escola. Les audicions de fi de curs tindran lloc els dies 17 i 19 de juny a les 19h l’auditori del Teatre Clavé.

Les mostres de fi de curs del CFA continuaran el divendres 31 de maig a les 18h amb els alumnes de Sensibilització (S1, S2 i S3) que han titulat la mostra ELS COLORS DE LA LLUM. Els alumnes s’endinsaran en un recorregut on viuran a través del cos la transformació d’allò que veuen i senten.
Tot seguit, els infants i joves de l'aula de Teatre mostraran al públic el seu treball realitzat durant el curs. Ho faran amb LA MÀ AL JARDÍ I ALTRES CONTES un espectacle on la paraula juga un paper important, basat en l’adaptació de cinc petits contes de Pere Calders i Roal Dahl

Diumenge 2 de juny a les 18h es realitzarà la mostra de l’Escola de dansa titulada WABI-SABI. Neix amb la necessitat d’expressar un retorn a la introspecció, de regirar la pell, de sentir a través dels òrgans. A més, anirà acompanyada d’una instal•lació realitzada pel alumnes petits de belles arts que permetrà endinsar-se en un bosc de fulles.

Aquest curs els alumnes de belles arts i expressió dramàtica han treballat, entre d’altres, el món dels objectes. Com manipular-los, com transformar-los, com donar-los vida, ja sigui amb el moviment o amb l’ús de les arts plàstiques.
El projecte ha desembocat en el disseny i construcció d’una titella de dimensions humanes, que serà presentada a la Mirada del Poeta 2019


Les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística són gratuïtes. Totes les mostres estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.
Després d’haver realitzat les mostres de fi de curs, les classes del CFA continuaran fins el divendres 21 de juny, últim dia lectiu del curs 2018/2019.
Més informació a www.teatreclave.cat/cfa

Fotografies: Xavi Palomera


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS