MOSTRES FI CURS CFA_TEATRECLAVÉMOSTRES FI CURS CFA_TEATRECLAVÉ

Aquest mes de maig comencen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé

18/05/2018
Diumenge 27 de maig els alumnes de belles arts i expressió dramàtica i els alumnes de l’escola de música duran a terme les mostres de fi de curs. Serà la primera de la ronda de mostres, que continuaran els propers caps de setmana amb l’Escola de dansa, sensibilització i l’aula de teatre. Totes les mostres són gratuïtes i obertes al públic.S'acosta el final de curs 2017/2018 i les diferents àrees del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé estan preparant les mostres de fi de curs. Aquesta any, des del CFA es treballa en la creació de mostres que no siguin exclusivament d'un llenguatge artístic, sinó que incorporin la participació conjunta d'alumnes i professors de diverses àrees del CFA.

Diumenge 27 de maig a les 17.30h els alumnes que cursen la fórmula mixta de belles arts i expressió dramàtica mostraran al públic la instal·lació performàtica que han titulat PER|SO|NA i que es podrà gaudir a la sala d’exposicions del Teatre Clavé. Tot seguit, a les 18h l’Escola de música durà a terme el concert de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé, titulat ENTRE DUES AIGÜES i en què hi participaran els conjunts i formacions de l’escola.

Aquest serà el primer cap de setmana de mostres de fi de curs del CFA, que continuaran el diumenge 3 de juny a les 18h amb la mostra de l’Escola de dansa titulada KINTSUGI. La següent mostra serà el divendres 8 de juny a les 18h amb els alumnes de Sensibilització que han titulat la mostra VIATGE EN EL TEMPS. Tot seguit, els infants i joves de l'aula de teatre mostraran el seu treball al públic, una proposta que han titulat OPRESSORS I ORPIMITS. Finalment, les mostres del CFA es clouran el diumenge 1 de juliol a les 18h amb la posada en escena de LA CASA DE BERNARDA ALBA, un text de Federico Garcia Lorca en què hi participen alumnes de les diferents àrees del CFA.

Les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística són gratuïtes, a excepció de La casa de Bernarda Alba per la qual s’hauran d’adquirir entrades. Totes les mostres estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Després d’haver realitzat les mostres de fi de curs, les classes del CFA continuaran fins el dimecres 22 de juny, últim dia lectiu del curs 2017/2018.

Més informació a www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS