NOMÉS SÓN DONES_TEATRECLAVÉNOMÉS SÓN DONES_TEATRECLAVÉNOMÉS SÓN DONES_TEATRECLAVÉ

NOMÉS SÓN DONES dirigit per Carme Portaceli i interpretat per Míriam Iscla, Carme Conesa i Xaro Campo arriba al Teatre Clavé

17/11/2016
El muntatge explica amb text, dansa i música en directe cinc històries entrellaçades sobre el patiment de milers de dones a les presons de l’Estat espanyol durant la Guerra Civil. Estrenat al festival Temporada Alta de l’any anterior i després de fer estada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), ara, la gira de NOMÉS SÓN DONES arriba a Tordera. Serà diumenge 23 d’octubre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

NOMÉS SÓN DONES és un dels grans noms de la programació del Teatre Clavé dels propers mesos per on també passaran, entre d’altres, l’espectacle FRANK SINATRA 100 ANYS amb Bruno Oro i la Vicens Martin Dream Big Band; i LA FORTUNA DE SÍLVIA, un text de Josep Maria de Sagarra amb el segell del TNC i capitanejat per l’actriu Laura Conejero.

Les entrades per NOMÉS SÓN DONES tenen un preu de 18€ anticipada i 20€ a taquilla i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé. L’espectacle també està inclòs a diverses modalitats d’abonaments.Cinc històries entrellaçades sobre els sofriments de milers de dones a les presons de l’Estat espanyol durant la Guerra Civil. Las Ventas, Saturrarán, Amorebieta, Les Corts, València, Palma de Mallorca, Sevilla i molts d’altres centres penitenciaris van ser presons exclusivament de dones. Esposes, mares, filles i germanes però també militants, sindicalistes, guerrilleres i lluitadores incansables per la democràcia i pels drets adquirits durant la República.

A NOMÉS SÓN DONES la directora Carme Portaceli ens fa reflexionar, un cop més, sobre la condició femenina en el món, i aquest cop ho fa sobre la memòria històrica amb tres grans noms de l’escena: Míriam Iscla, Carme Conesa i Xaro Campo. Un muntatge que combina el text de la Carmen Domingo, la dansa coreografiada per la Sol Picó i la música en directe creada per la Maika Makovski, en un espectacle contra l’oblit.

Estrenat ara fa un any al festival Temporada Alta de Girona, NOMÉS SÓN DONES ha fet estada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i ara gira pel territori. A Tordera es podrà veure aquest proper diumenge 23 d’octubre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades per NOMÉS SÓN DONES tenen un preu de 18€ anticipada i 20€ a taquilla i es poden adquirira al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé. L’espectacle també està inclòs a diverses modalitats d’abonaments.

NOMÉS SÓN DONES és un dels grans noms de la programació del Teatre Clavé dels propers mesos per on també passaran, entre d’altres, l’espectacle FRANK SINATRA 100 ANYS amb Bruno Oro i la Vicens Martin Dream Big Band; i LA FORTUNA DE SÍLVIA, un text de Josep Maria de Sagarra amb el segell del TNC i capitanejat per l’actriu Laura Conejero. La informació de la resta d’espectacles de la programació estable de setembre 2016 a gener 2017 del Teatre Clavé es pot consultar al web www.teatreclave.cat/estable

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/nomesondones


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS