Fundació teatre Clave

Nous representants del Consell de Mecenatge i de l’Associació d’Espectadors al patronat de la Fundació Teatre Clavé

15/12/2010
Després d’onze anys en el càrrec, en Jesús Gómez va donar el relleu a la Fina Pascal com a portaveu de la quarantena de firmes que donen suport a la institució cultural. Al mateix temps, en Pau Megías, com a president de l’Associació d’Espectadors també s’ha incorporat al patronat de la Fundació Teatre Clavé.

La Fina Pascal és la nova representant del Consell de Mecenatge al patronat de la Fundació Teatre Clavé en substitució Jesús Gómez, que ocupava aquest lloc des de fa més de 10 anys. Al mateix temps, la reunió de patronat que va tenir lloc ahir al vespre al Teatre Clavé, també va servir per donar entrada a un nou membre. Es tracta d’en Pau Megías, que s’incorpora com a representant de l’Associació d’Espectadors, entitat de la qual n’és el president.

El Patronat de la Fundació Teatre Clavé és l’òrgan que regeix l’equipament cultural i està integrat per polítics municipals amb representació al consistori, juntament amb un representant del Consell de Cultura, un dels grups de teatre amateur del municipi, un altre del Consell de mecenatge, un de l’Associació d’Espectadors i un darrer membre proposat pel propi patronat.

Més novetats al Consell de Mecenatge

A més del canvi de representant al patronat de la Fundació Teatre Clavé, el Consell de Mecenatge tanca el 2010 amb una altra novetat. Coincidint amb la jornada celebrada el passat 2 de desembre i adreçada als membres del Consell de Mecenatge, es va presentar un metacrilat que recull la imatge de la quarantena de firmes que donen suport a la institució cultural. El metacrilat roman exposat al vestíbul del Teatre Clavé com a reconeixement del seu compromís amb la Fundació Teatre Clavé.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS