Informació del Teatre Clavé i el Centre de Formació Artística (CFA) en relació amb les noves mesures del Govern de Catalunya

En l'àmbit cultural, queden suspeses les activitats culturals d'arts escèniques i musicals. Dins de la Programació Estable "Una nit només per a tu" queda suspesa i pendent de noves dates. Igualment, queda posposada la funció de “KL’AA, LA TEVA CANÇÓ” del proper 14 de novembre dins del cicle familiar. Per al moment, la resta de propostes no se suspenen però es pot veure afectada si el termini de les mesures es veu ampliat.

En l'àmbit formatiu, les classes presencials del Centre de Formació Artística queden suspeses. Així i tot, la formació no s'atura i s'activen les classes virtuals en l'horari habitual de l'alumnat.

Seguim avançant a través de la cultura i la formació artística, desenvolupant la capacitat de pensar i d'imaginar, ampliant la percepció del món gràcies a entendre i saber ordenar el que succeeix.

Us preguem que disculpeu les molèsties.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS