Gúlliver_ARTDESERESPECTADOREuria_ARTDESERESPECTADORCaputxeta_ARTDESERESPECTADOR

Obert el període per als centres educatius per reservar els espectacles de L’art de ser espectador per al curs vinent

21/05/2018
L’art de ser espectador és el nom que rep la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que organitza la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els ajuntaments dels municipis de la zona i la Diputació de Barcelona. Per al proper curs 2018/2019, la programació inclou tretze espectacles de diversos gèneres adreçats a alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat. La reserva d’espectacles es pot fer a través del web www.teatreclave.cat/escolar fins el 21 de setembre de 2018.Música, teatre, titelles... Aquests són alguns dels gèneres que inclou L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que el Teatre Clavé ha preparat per al curs 2018/2019. En total, tretze espectacles adreçats a alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Per als més petits, és a dir, alumnes d’Educació Infantil, la programació inclou tres espectacles: Tut-Turutut La Princesa , una proposta de teatre i clown a càrrec de la companyia La Bleda; Vola Ploma un espectacle de titelles de Periferia Teatro; i una proposta de música de la companyia Samfaina de colors titulada Els cistells de la Caputxeta.

Per als alumnes d’Educació Primària, L’art de ser espectador inclou espectacles de diversos gèneres: teatre i humor amb Plors de cocodril de La Pera Llimonera, teatre sense text i dansa amb Euria a càrrec de la companyia basca Markeliñe, Mon pare és un ogre de La Baldufa, teatre amb màscares a l’espectacle Superheroi de El Perro Azul; el concert de música i percussió Bum Band Percussion de Santi Arisa, titelles amb Gúlliver al país de Líl•liput del Centre de Titelles de Lleida i el teatre d’ombres de la companyia Luz, micro y punto amb l’espectacle Años Luz.

Finalment, per Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat la programació de L’art de ser espectador inclou una versió del clàssic Los niños tontos d'Ana María Matute a càrrec de la companyia Teatre i Literatura; el concert Les dones del rock a càrrec de Joan Duch; l'espectacle Triple salto de la companyia del País Basc Pikor Teatro i una proposta amb segell del Teatre Clavé titulada Seqüència MMP en motiu dels 15 anys de la mort del poeta de Roda de Ter.

El termini per tal que els centres eductius facin la reserva d’un o diversos espectacles ja està obert i s’allargarà fins 21 de setembre de 2018. L’art de ser espectador està organitzat la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els Ajuntaments dels municipis de la zona i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Prop de 20 anys de L’art de ser espectador

Des de la seva creació el curs 1999/2000, L’art de ser espectador ha acollit més de 160.000 alumnes/espectadors des d’Educació infantil fins a Batxillerat provinents de centres educatius majoritàriament de l’Alt Maresme i, en menor proporció, de La Selva. L’art de ser espectador té, entre els seus objectius, acostar les arts escèniques a infants i joves de tots els cicles educatius que, sovint, no tenen costum o possibilitat de freqüentar la pràctica cultural.>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS