L'ART DE SER ESPECTADOR_TEATRECLAVEDESPERTA BRUIXETA_L'ART DE SER ESPECTADOR_TEATRECLAVEQUIXOT_L'ART DE SER ESPECTADOR_TEATRECLAVE

Obert el període per als centres educatius per reservar els espectacles de L’art de ser espectador per al curs vinent

15/06/2017
L’art de ser espectador és el nom que rep la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que organitza la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els ajuntaments dels municipis de la zona i la Diputació de Barcelona. Per al proper curs 2017/2018, la programació inclou onze espectacles de diversos gèneres adreçats a alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat. La reserva d’espectacles es pot fer a través del web www.teatreclave.cat/escolar fins el 25 de setembre de 2017.Música, teatre, titelles, dansa... Aquests són alguns dels gèneres que inclou L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que el Teatre Clavé ha preparat per al curs 201/2018. En total, onze espectacles adreçats a alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Per als més petits, és a dir, alumnes d’Educació Infantil, la programació inclou tres espectacles: Desperta bruixeta, una proposta de teatre a càrrec de la companyia Argot teatre; Els tres óssos un espectacle de titelles de l’Estaquirot teatre; i un espectacle de música d’en Pep López titulat Un llençol d’estels.

Per als alumnes d’Educació Primària, L’art de ser espectador inclou espectacles de diversos gèneres: teatre amb La gallina dels ous d’or i La camisa de l’home feliç de Zum-Zum Teatre; música amb l’espectacle Per un instant de Xirriquiteula Teatre i música de La Tresca i la Verdesca; titelles amb El ploramiques de l’Estaquirot Teatre i el teatre sense text de la companyia del País Basc Markeliñe amb l’espectacle Quixot, el vertigen de Sancho.

Finalment, per Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat la programació de L’art de ser espectador inclou una versió del clàssic Don Joan amb les titelles de la companyia Pelmànec; un espectacle de música, veu i beatboxing a càrrec de Dani Pulmon; i una producció estrenada al Teatre Clavé en el marc de l’Any Bertrana i titulada Prismes, miralls, Bertrana.

El termini per tal que els centres eductius facin la reserva d’un o diversos espectacles s’allarga fins el divendres 25 de setembre de 2017. L’art de ser espectador està organitzat la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els Ajuntaments dels municipis de la zona i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Més de quinze anys de L’art de ser espectador

Des de la seva creació el curs 1999/2000, L’art de ser espectador ha acollit més de 160.000 alumnes/espectadors des d’Educació infantil fins a Batxillerat provinents de centres educatius majoritàriament de l’Alt Maresme i, en menor proporció, de La Selva. L’art de ser espectador té, entre els seus objectius, acostar les arts escèniques a infants i joves de tots els cicles educatius que, sovint, no tenen costum o possibilitat de freqüentar la pràctica cultural.


>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS