INSCRIU-TE

Obert el període d’inscripció al Centre de Formació Artística del Teatre Clavé per al curs 2011 - 2012

14/06/2011
El Centre de Formació Artística compta amb l’Escola de música, l’Escola de dansa, l’Aula de teatre i l’Aula de belles arts, on s’ofereixen diverses especialitats. Les inscripcions per les diverses disciplines es poden fer fins el proper 8 de juliol al Teatre Clavé.


Deia el científic i neuròleg Antonio Damasio que l’objectiu d’una bona educació és organitzar les nostres emocions. Aquest és un dels pilars que fonamenten el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. Engegat fa més de 10 anys i a les portes d’acabar un altre curs, es prepara ara per un altre episodi: el curs 2011 – 2012 i és per això que ha obert el període d’inscripcions.

El Centre de Formació Artística del Teatre Clavé compta amb l’Escola de música, l’Escola de dansa (ambdues de nivell elemental i reconegudes i en conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), l’Aula de teatre i l’Aula de belles arts. L’Escola de música ofereix per als més petits, l’opció d’experimentar amb el so i el moviment a través de la Sensibilització a la música i la dansa. A partir de llavors, poden continuar al Nivell elemental, on s’ofereix la possibilitat de cursar llenguatge musical, instrument i formar part d’un conjunt instrumental. L’Escola de dansa, per la seva banda, ofereix un curs d’iniciació previ al Nivell Elemental, on els participants poden cursar dansa clàssica, creativa, contemporània i espanyola. Així mateix també hi ha l’opció d’inscriure’s a cursos especials i a tallers de flamenc i de dansa contemporània.

L’Aula de teatre ofereix formació en expressió dramàtica a alumnes dividits segons grups d’edat, mentre que a l’Aula de belles arts es combinen espai creatiu i formatiu amb l’objectiu de desenvolupar la creativitat i la imaginació dels participants.

Les inscripcions per al curs 2011 – 2012 de les diferents disciplines que ofereix el Centre de Formació Artística es poden formalitzar fins el proper divendres 8 de juliol (inclòs), de manera presencial al Teatre Clavé i en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.


>> Consulta tota la informació al QUADRÍPTIC INFORMATIU


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS