AE_SORTIDES 2017

Obertes les inscripcions per les properes sortides que organitza l’AE: GENTE BIEN de La Cubana i RICARD III de Shakespeare

22/02/2017
La sortida que organitza l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé per veure GENTE BIEN, EL MUSICAL de La Cubana serà el 2 d’abril. Un mes més tard, el 7 de maig, l’entitat té prevista una altra sortida, en aquesta ocasió per assistir a RICARD III, un text de William Shakespeare interpretat per l’actor Lluís Homar al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Les inscripcions per unir-se a una o a les dues sortides ja estan obertes i es poden realitzar al Teatre Clavé.Una de les activitats que duu a terme l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé és la d’organitzar sortides a equipaments teatrals de Catalunya i/o festivals artístics per gaudir de propostes culturals diverses. I ara, pels propers mesos, en tenen dues en agenda.

La primera sortida que organitza l’entitat aquest 2017 serà el 2 d’abril al Teatre Coliseum per assistir a un espectacle musical en clau d’humor a càrrec d’una de les companyies amb més trajectòria en els escenaris: LA CUBANA. L’espectacle és GENTE BIEN, un sainet escrit per Santiago Rusiñol en què es mostra com l’art d’aparentar no té mida, ni època, ni data de caducitat. La reserva i pagament d’entrades per aquesta sortida ja està obert i es pot efectuar fins el 10 de març al Teatre Clavé. El preu pels socis de l’AE és de 40€ i per la resta d’assistents, de 45€. El preu inclou el transport d’anada i tornada amb autobús i l’entrada a l’espectacle.

La segona sortida prevista pels propers mesos és un clàssic escrit per William Shakespeare i interpretat per l’actor Lluís Homar: RICARD III. Un dels espectacles de més renom de l’actual temporada del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) dirigit per Xavier Albertí. La data escollida per assistir-hi com a grup és el diumenge 7 de maig. En aquest cas, el període de reserva i pagament d’entrades també està obert i s’allarga fins el 7 d’abril. En aquest cas, el preu pels socis de l’AE és de 35€ i per la resta d’assistents, de 40€.

Des de l’entitat, animen als socis i a la resta de gent interessada en propostes teatrals que s’uneixin a la iniciativa.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/ae


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS