CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA curs 2017 - 2018_TEATRE CLAVÉ

Obertes les inscripcions pel curs 2017/2018 del CFA: escola de música, escola de dansa, teatre, belles arts i sensibilització

08/06/2017
Les inscripcions pel curs 2017/2018 del Centre de Formació Artística (CFA) en les disciplines de música, dansa, teatre, belles arts o sensibilització es poden formalitzar omplint el formulari que hi ha penjat al web www.teatreclave.cat/cfa o bé assistint presencialment a la secretaria del CFA, ubicada al Teatre Clavé de Tordera.Amb més de 15 anys de trajectòria i a les portes d’acabar el curs, el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé es prepara ara per un altre episodi: el curs 2017/2018. És per això que ha obert el període d’inscripcions per a les cinc àrees amb què compta: sensibilització, escola de música, escola de dansa, aula de teatre i aula de belles arts.

SENSIBILITZACIÓ és l’etapa inicial del CFA del Teatre Clavé i s’adreça a infants nascuts entre el 2011 i el 2014. Es tracta d’un espai en què els infants experimenten i descobreixen per ells mateixos disciplines artístiques com la música, la dansa, el teatre i les belles arts d’una manera lúdica i divertida i a partir d’un centre d’interès. Una proposta dissenyada i guiada per un equip format per professionals en pedagogia, magisteri, educació en el lleure i les diferents disciplines que ofereix el CFA, que posa l’accent en la formació artística, un element essencial per al desenvolupament cognitiu, emocional i relacional dels infants

L'Escola de música, de nivell elemental, ofereix la possibilitat de cursar llenguatge musical, realitzat en classes col·lectives; assistir a classes individuals d’algun dels instruments que s’ofereixen (violí, violoncel, guitarra clàssica, guitarra flamenca, guitarra elèctrica, piano, flauta travessera, saxòfon o cant), així com també formar part d’un conjunt instrumental (conjunt de guitarres, combo flamenc, combo rock, orquestres infantil i juvenil, grups de cambra, etc.). Un cop acabat el nivell elemental, els alumnes interessats tenen la possibilitat de realitzar les Proves d’Accés a un dels Conservatoris de Grau Mitjà de Catalunya. Així mateix, l’Escola també ofereix classes de llenguatge musical, instrument i conjunts instrumentals per als alumnes fora de pla, és a dir, pels majors de 14 anys.

L'Escola de dansa, també de nivell elemental, endinsa els alumnes en els llenguatges de la dansa clàssica, creativa i espanyola, a la vegada que en potencia la seva participació en projectes transversals i de creació en què es combinen diferents llenguatges artístics.

Juntament amb l’Escola de música i l’Escola de dansa, el Centre de Formació Artística també ofereix l’opció de formar-se en expressió dramàtica i belles arts a través de l’aula de teatre i l’aula de belles arts. En ambdós casos, els grups són per edats i les inscripcions s’adrecen a alumnes a partir de 7 anys i fins a adults.

Inscripcions obertes

Les inscripcions per al curs 2017/2018 de les diferents disciplines que ofereix el CFA ja estan obertes i es poden de manera presencial al Teatre Clavé i en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h o bé omplint el formulari d’inscripció que hi ha penjat al web www.teatreclave.cat/cfa

El Centre de Formació Artística

El CFA és la columna vertebral del projecte del Teatre Clavé, creat molt abans de la inauguració de l’equipament. És un espai formatiu en el sentit ampli de la paraula: ofereix formació en música, teatre, dansa i belles arts, però també formació per la creació de personalitat i pel desenvolupament emocional i cognitiu dels alumnes. Tot plegat, sense deixar mai de banda el rigor i la qualitat, dos eixos bàsics i fonamentals en totes les activitats del CFA.

Al llarg dels més de 15 anys de trajectòria, el CFA s’ha anat adaptant a les noves realitats i ho segueix fent, amb la intenció d’oferir el màxim d’opcions i oportunitats per participar del fet cultural i artístic.

Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS