Obertes les inscripcions pel proper curs del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé

Dilluns 16 de maig de 2022

El proper curs del Centre de Formació Artística (CFA) posa l’èmfasi en el fet que, talment com el transcurs de l’aigua modifica les pedres i les arrodoneix, les emocions generades i derivades de la formació artística ens transformen també com a persones. Les inscripcions pel curs 2022/2023 del Centre de Formació Artística (CFA) es poden formalitzar omplint el formulari que hi ha al web www.teatreclave.cat/cfa o bé presencialment a la secretaria del CFA, ubicada al Teatre Clavé de Tordera. Si la inscripció es realitza abans del 16 de juny es compta amb un 50% de descompte en la matrícula.

INSCRIPCIONS OBERTES!


Les inscripcions per al curs 2022/2023 ja estan obertes i es poden de manera presencial al Teatre Clavé i en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h o bé omplint el formulari d’inscripció que hi ha penjat al web www.teatreclave.cat/cfa , si la inscripció es realitza abans del 16 de juny es compta amb un 50% de descompte en la matrícula.

Amb més de 20 anys de trajectòria i a les portes d’acabar el curs, el Centre de Formació Artística (CFA) (CFA) del Teatre Clavé es prepara per un altre episodi: el curs 2022/2023. El dilluns 16 de maig s’obre el període d’inscripcions per a les cinc àrees amb què compta: sensibilització, escola de dansa, escola de música, aula de teatre i aula de belles arts.

SENSIBILITZACIÓ és l’etapa inicial del CFA del Teatre Clavé i s’adreça a infants nascuts entre el 2019 i el 2016. Es tracta d’un espai en què els infants experimenten i descobreixen per ells mateixos disciplines artístiques com la dansa, la música, el teatre i les belles arts d’una manera lúdica i divertida i a partir d’un centre d’interès. Una proposta dissenyada i guiada per un equip format per professionals en pedagogia, magisteri, educació en el lleure i les diferents disciplines que ofereix el CFA, que posa l’accent en la formació artística, un element essencial per al desenvolupament cognitiu, emocional i relacional dels infants

L’ESCOLA DE DANSA, de nivell elemental, endinsa els alumnes en els llenguatges de la dansa clàssica, creativa i espanyola, a la vegada que en potencia la seva participació en projectes de creació en què es combinen diferents llenguatges artístics. L’escola de dansa manté l’oferta adreçada a adults.
L’ESCOLA DE MÚSICA, també de nivell elemental, ofereix la possibilitat de cursar llenguatge musical, realitzat en classes col·lectives; assistir a classes individuals d’algun dels instruments que s’ofereixen (violí, violoncel, guitarra, piano o cant), així com també formar part d’un conjunt instrumental. Un cop acabat el nivell elemental, els alumnes tenen la possibilitat de realitzar les Proves d’Accés a un dels Conservatoris de Grau Mitjà de Catalunya. Així mateix, l’Escola també ofereix classes de llenguatge musical, instrument i conjunts instrumentals per a adults.

Juntament amb l’escola de dansa i l’escola de música, el Centre de Formació Artística també compta amb l’AULA DE TEATRE, un espai amb diversos grups d’alumnes que cursen expressió dramàtica, teatre, interpretació i/o clown. A l’aula de teatre es potencia el desenvolupament de les possibilitats expressives del cos i la veu; es treballen habilitats relacionals i empàtiques; s’explora la creativitat personal i col·lectiva, es descobreixen les eines de la improvisació i s’aprofundeix en el coneixement dels ingredients del llenguatge teatral.

Finalment, l’aula de belles arts proposa, des de fa diversos cursos, la fórmula mixta BELLES ARTS i expressió dramàtica adreçada especialment a infants i joves. Una combinació que pretén beure d’aquests dos llenguatges artístics amb l’objectiu d’aconseguir un procés d’aprenentatge més enriquidor per als alumnes que els doti de més eines i recursos creatius.

EL CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA


El Centre de Formació Artística (CFA) és la columna vertebral del projecte del Teatre Clavé, creat molt abans de la inauguració del nou equipament. És un espai formatiu en el sentit ampli de la paraula: ofereix formació en dansa, teatre, música i belles arts, però també formació per la creació de personalitat i pel desenvolupament personal i col·lectiu dels alumnes. Tot plegat, sense deixar mai de banda el rigor i la qualitat, dos eixos bàsics i fonamentals en totes les activitats del CFA.

Amb més de 20 anys de trajectòria, el CFA s’ha anat adaptant a les noves realitats i ho segueix fent, amb la intenció d’oferir-vos el màxim d’opcions i oportunitats per participar del fet cultural i artístic.


EL CFA A LA XARXA


www.teatreclave.cat/cfa | www.facebook.com/CFAteatreclave | www.twitter.com/CFAteatreclave

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS