05/10/2013 Comença A mode de maridatge. Com entrant, una primera part del concert amb peces de Chopin, Mompou i Beethoven i, tot seguit, temps per calmar la gana. En aquest moment, les taules es van anar omplint de productes ibèrics, formatges d’aquí i de França, conserves i fumats, tot plegat ofert per El Tall + Porcus, empresa patrocinadora de l’acte. El so del piano continuava, de fons, mentre algun tema més conegut despertava entre el públic taral•lejos i aplaudiments. Finalment, el Clar de lluna de Debussy va tancar el concert, mentre el públic assaboria les postres i aprofitava per conversar i intercanviar opinions. Tres hores d’una proposta nova emmarcada dins la programació estable del Teatre Clavé amb la intenció d’oferir un espectacle que fos una veritable experiència per als sentits a través de la combinació de dues arts: l’art de la música i l’art de la gastronomia. Una simbiosi per explorar noves vies d’acostar-se a nous públics.
El Teatre Clavé de Tordera va oferir ahir a la nit una proposta nova: combinar música i gastronomia en un mateix espectacle amb la intenció d’arribar a nous públics i despertar les ganes d’anar al teatre.Un concert de piano a càrrec de Paul Perera i un sopar degustació de productes d’alta gamma ofert per El tall + Porcus van fer les delícies de les prop de 200 persones que van assistir-hi.
La primera reacció del públic: sorpresa. Sorpresa en entrar a la Sala Gran i no veure-hi les habituals butaques i l’habitual escenari, sinó un espai diàfan ple de taules rodones i amb un piano al bell mig de la sala, al voltant del qual es va articular tota la proposta artística. Un tallador de pernil i un tallador fumats donaven la benvinguda al públic que accedia a la Sala, mentre preparaven en directe el producte que després degustarien els assistents.
Fotografies: ©Xavi Palomera