PARLÀVEM D'UN SOMNI_TEATRECLAVÉPARLÀVEM D'UN SOMNI_TEATRECLAVÉ

PARLÀVEM D'UN SOMNI porta a escena la Barcelona que somiaven Pasqual Maragall i M. Aurèlia Capmany

07/03/2018
Dirigit per Jordi Coca i interpretat per Anna Güell i Òscar Intente, l’espectacle amb segell del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) inicia la gira pel territori el proper 18 de març al Teatre Clavé de Tordera. PARLÀVEM D'UN SOMNI s’emmarca en l’Any Maria Aurèlia Capmany que es commemora aquest 2018. Les entrades es poden adquirir a través de les vies habituals: a les taquilles del Teatre Clavé o bé a través del web http://entrades.teatreclave.catL’any 1984, el periodista Xavier Febrés iniciava la col·lecció de Diàlegs a Barcelona convidant Maria Aurèlia Capmany i Pasqual Maragall a passejar per la ciutat comtal, mentre reflexionaven sobre els seus lligams afectius amb Barcelona i sobre el model de ciutat que els agradaria desenvolupar-hi. Més d’un quart de segle després de l’encontre entre l’escriptora —que aleshores era regidora de cultura— i el jove alcalde, aquella conversa es revela com un document d’excepcional interès a l’hora d’abordar alguns dels principals debats ciutadans de la nostra actualitat.

PARLÀVEM D'UN SOMNI porta a escena la Barcelona que somiaven Pasqual Maragall i M. Aurèlia Capmany; en una versió lliure de Jordi Coca interpretada pels actors Anna Güell i Òscar Intente. L'espectacle, estrenat ara fa uns mesos al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), inicia la gira pel territori el proper 18 de març a Tordera.

Recomanat per majors de 16 anys, PARLÀVEM D'UN SOMNI es podrà veure a Tordera el proper diumenge 18 de març a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 18€ anticipades i 20€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de l'espectacle. La venda d’entrades es realitza pels canals habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé.

PARLÀVEM D'UN SOMNI s'emmarca en les activitats de commemoració de l’Any Maria Aurèlia Capmany, que se celebra aquest 2018.


SOL SOLET d'Àngel Guimerà: del TNC a Tordera

Després de l'espectacle PARLÀVEM D'UN SOMNI la programació estable del Teatre Clavé continua amb un altre dels plats forts de la temporada amb segell, també, del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Es tracta de SOL SOLET un text d'Àngel Guimerà que, malgrat els ressons infantils que pugui tenir el títol, fa referència a la solitud del seu protagonista, en Jon, interpretat per l'actor Javier Beltran. Un repartiment, el de SOL SOLET, en què també hi figuren les actrius Mercè Aránega, Laura Aubert, Laia Duran i Alba Pujol, i els actors Roger Casamajor, Oriol Genís i Ramon Pujol. Tots ells sota la batuta de la directora Carlota Subirós.

SOL SOLET farà estada al TNC des del 8 de març fins a principis d'abril i posteriorment iniciarà la gira per diversos teatres del territori, de la mà de Teatres en Xarxa. Tordera serà, precisament, el tret de sortida de la gira de SOL SOLET. L'espectacle hi arribarà el diumenge 15 d'abril a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades per veure SOL SOLET a Tordera ja estan a la venda a través dels canals habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS