VISITA PINEDA_TEATRECLAVÉ

Pineda de Mar reforça el compromís amb la programació d’arts escèniques i música en horari escolar del Teatre Clavé

14/06/2018
En una visita a les instal·lacions del Teatre Clavé motivada i guiada per la regidora del PSC a l'Ajuntament de Tordera i Patrona de la Fundació Teatre Clavé, Carmen Fernández; la regidora d’educació i joventut de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Sònia Moraleda, va reafirmar el compromís del consistori amb la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme al Teatre Clavé i que rep el suport dels ajuntaments de l’Alt Maresme i la Diputació de Barcelona. Per al curs 2017/2018 que ara finalitza, Pineda de Mar ha incrementat el suport econòmic al projecte, en què hi participa des dels seus inicis i que aquest curs ha comptat amb la participació de 1763 alumnes- espectadors de diferents centres educatius de Pineda de Mar.L’art de ser espectador és el nom que rep la programació d’arts escèniques i música que es duu a terme en horari escolar en el si del Teatre Clavé des de fa prop de vint anys. Una programació que té com a objectiu acostar propostes escèniques i musicals a infants i joves de tots els cicles educatius que, sovint, no tenen costum o possibilitat de freqüentar la pràctica cultural; a la vegada que es vetlla perquè la visita al teatre sigui una experiència enriquidora per als assistents.

L’art de ser espectador compta amb el suport dels ajuntaments de l’Alt Maresme, entre ells, l’Ajuntament de Pineda de Mar, que hi participa des dels inicis. En una visita recent a les instal·lacions del Teatre Clavé, motivada i guiada per la regidora del PSC a l'Ajuntament de Tordera i Patrona de la Fundació Teatre Clavé, Carmen Fernández; la regidora d’educació i joventut de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Sònia Moraleda, va reafirmar el compromís del consistori amb la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme al Teatre Clavé. Per al curs 2017/2018 que ara finalitza, Pineda de Mar ha incrementat el suport econòmic al projecte, en què hi han assistit 1763 alumnes – espectadors d’Educació Primària de diferents centres educatius de Pineda de Mar, juntament amb alumnes – espectadors d’altres municipis de la zona.

L’art de ser espectador és un programa organitzat per la Fundació Teatre Clavé amb el suport dels ajuntaments de Pineda de Mar, Palafolls, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Tordera i la Diputació de Barcelona.


Fotografia: (d'esquerra a dreta) La regidora d’educació i joventut de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Sònia Moraleda; el director del Teatre Clavé, Josep Navarro; i la regidora del PSC a l'Ajuntament de Tordera i Patrona de la Fundació Teatre Clavé, Carmen Fernández.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS