CASAL ARTÍSTIC

Prop de 50 infants participen aquesta setmana en la primera edició del Casal Artístic del Teatre Clavé

28/02/2011
Els participants es reparteixen entre el torn de matí i de tarda. Mentre que al matí duen a terme activitats on diverses disciplines artístiques es combinen amb l’educació en el lleure; a la tarda els alumnes del Centre de Formació Artística que s’han inscrit a la proposta participen en sessions d’especialització en la disciplina escollida (teatre, música, dansa o belles arts).


Fins divendres 4 de març i coincidint amb l’anomenada Setmana Blanca, una cinquantena d’infants nascuts entre els anys 1999 i el 2006 participen en la primera edició del Casal Artístic, organitzat pel Teatre Clavé. Al matí (de 9 a 13h) la proposta es planteja com un espai lúdico-formatiu on els participants treballen de manera transversal quatre disciplines artístiques - la música, la dansa, el teatre i les belles arts - combinades amb l’educació en el lleure. Un equip format per cinc professionals de les diverses disciplines i dos monitors de lleure són els encarregats de guiar les activitats que els participants duen a terme als diversos espais del Teatre Clavé, repartits en grups reduïts.

Ja a la tarda (de 17 a 19h), el Casal Artístic s’adreça exclusivament als alumnes del Centre de Formació Artística. En aquest cas, els inscrits durant la Setmana Blanca duen a terme sessions d’especialització en la disciplina escollida.

El Casal Artístic neix amb la intenció de trobar un camp d’interacció entre la pedagogia del lleure i la formació artística. Aquesta primera edició es planteja com una prova pilot de cara als mesos d’estiu, durant els quals s’estudia la possibilitat de d’organitzar un nou Casal Artístic.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS