LA CAMISA DE L'HOME FELIÇ_TEATRECLAVÉDESPERTA BRUIXETA_TEATRECLAVÉEL PLORAMIQUES_TEATRECLAVÉ

Prop de 9.000 alumnes de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran aquest curs 2017/2018 a L’art de ser espectador

04/11/2017
L'art de ser espectador és el nom que rep la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé i que està organitzada conjuntament per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments dels municipis de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’espectacle LA CAMISA DE L’HOME FELIÇ de la companyia Zum-Zum Teatre donarà dimarts 7 de novembre el tret de sortida a la programació, que compta amb una dotzena de propostes de tots els gèneres adreçades a alumnes des d’Educació infantil fins a Batxillerat. La programació en horari escolar s'allargarà fins el proper mes d'abril de 2018.L’espectacle La camisa de l’home feliç de la companyia Zum-Zum Teatre serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la programació d’arts escèniques i música en horari escolar d’aquest curs 2017/2018. L’espectacle és una adaptació del conte de l’escriptor rus Lleó Tolstoi adreçat a alumnes de Cicle Superior de Primària i 1r i 2n d’Educació Secundària Obligatòria que es podrà veure al Teatre Clavé des del dimarts 7 fins el divendres 10 de novembre en el marc de la programació en horari escolar. Aquest és el primer de la dotzena d’espectacles que inclou L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé i que s’allargarà fins el proper mes d’abril.

Per als més, petits, és a dir, per als alumnes d’Educació Infantil, la programació inclou tres espectacles: Desperta bruixeta, una proposta de teatre sobre el món dels somnis a càrrec d’Argot Teatre; un espectacle de titelles de la companyia L’estaquirot teatre titulat Els tres óssos; i la música de Pep López amb l’espectacle Un llençol d’estels.

Per als alumnes d’Educació Primària, L’art de ser espectador inclou espectacles de diversos gèneres: teatre amb La gallina dels ous d’or de la companyia Zum Zum Teatre; titelles amb El ploramiques; música i teatre amb l’espectacle Per un instant de la companyia Xirriquiteula i La Tresca i la Verdesca; i un espectacle sense text a càrrec de la companyia del País Basc Markeliñe i la seva proposta sobre un dels clàssics de la literatura espanyola titulada Quixot, el vertigen de Sancho.

Finalment, per Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat la programació de L’art de ser espectador compta amb un espectacle de música i beatboxing a càrrec de Dani Pulmón beatboxer, dues propostes basades en textos literaris, l’una; La casa de Bernarda Alba de Garcia Lorca i l’altra, Novelas ejemplares de Miguel de Cervantes; i finalment, l’espectacle Primes, miralls, Bertrana emmarcat en la commemoració de l’Any Bertrana.

En total, prop de 9.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius majoritàriament de l’Alt Maresme assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per la Fundació Teatre Clavé i els municipis de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


Fotos (de dalt a baix): 1. La camisa de l'home feliç, Zum-Zum Teatre / 2. Desperta bruixeta, Argot Teatre / 3. El ploramiques, L'estaquirot Teatre


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS