BONA NIT BENPARITS_TEATRECLAVÉPARLÀVEM D'UN SOMNI_TEATRECLAVÉTROPPE ARIE_TEATRECLAVÉ

A punt la programació de gener a maig de 2018. El 22 de desembre s'obre la venda d'entrades i abonaments!

13/12/2017
L’humor d’en Fel Faixedas a BONA NIT, BENPARITS! dos espectacles amb segell del TNC com SOL SOLET d’Àngel Guimerà i PARLÀVEM D’UN SOMNI, un concert d’HAVANERES EN FEMENÍ i l’estrena del FESTIVAL ZERO emmarquen la programació de gener a maig de 2018 del Teatre Clavé.

La venda d’entrades i abonaments de la propera programació s’iniciarà el 22 de desembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat Prèviament, des del 18 fins el 21 de desembre, els membres de l’Associació d’Espectadors i del consell de mecenatge compten amb un període exclusiu per adquirir i reservar les seves localitats.| HUMOR, MÚSICA, TEXTOS CLÀSSICS i CONTEMPORANIS |
Al gener el Teatre Clavé estrenarà nova programació d’arts escèniques i música que s’allargarà fins al maig de 2018. Obrirà la programació l’espectacle BONA NIT, BENPARITS! el primer treball en solitari d’en Fel Faixedas després d’haver format part de Teatre de Guerrilla i de Xuriguera&Faixedas. Amb el toc d’humor que caracteritza l’actor d’Arbúcies, BONA NIT, BENPARITS! és un un cant divertit i serè al cicle de la vida on en Faixedas canta i toca i, entre cançó i cançó, explica la seva particular manera de passar per aquest món.

En l’àmbit del teatre, destaquen dues propostes amb segell del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). D’una banda, PARLÀVEM D’UN SOMNI; un espectacle amb una posada en escena minimalista per destacar el diàleg sobre la Barcelona somiada per Pasqual Maragall i M. Aurèlia Capmany; l’un, alcalde de la ciutat i l’altra, regidora de cultura en aquell moment. De l’altra, SOL SOLET, un text d’Àngel Guimerà que malgrat els ressons infantils del títol, fa referència a la soledat del protagonista. Un drama versionat i dirigit per la Carlota Subirós i interpretat, entre d’altres, per Mercè Aránega, Laura Aubert i Javier Beltran.

Per als amants de la música en general i de les havaneres en particular, la programació inclou al mes de maig el concert HAVANERES EN FEMENÍ, un repertori clàssic d’aquest gènere interpretat per les veus femenines de Les Anxovetes, una formació nascuda al 2013 a Girona.

| PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO |
Com a novetat, al 2018 el Teatre Clavé acollirà el Festival Zero, un projecte impulsat per Teatres en Xarxa que té com a eixos centrals la programació d’espectacles de proximitat física amb el públic que creïn a l’espectador una experiència gairebé immersiva; realitzats en espais no convencionals dels equipaments teatrals i amb un aforament reduït; a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i/o de textos contemporanis.

El festival Zero s’allargarà des del febrer fins a l’abril de 2018 i es durà a terme a sis municipis de la província de Barcelona, entre ells, Tordera. Al Teatre Clavé el festival Zero tindrà lloc els dies 9 i 10 de març amb tres espectacles: AKA (Also Known As), una producció de la Sala Flyhard protagonitzada per l’actor Albert Salazar que parla sobre la identitat i el paper de la societat en la definició d’aquesta; la dansa contemporània de la companyia Moveo amb CONSEQÜÈNCIES, espectacle guardonat amb el premi del públic a la FiraTàrrega; i el teatre a petita escala d’en David Espinosa a MI GRAN OBRA.

| ÒPERA, MÀGIA, TITELLES i CINEMA AL CICLE FAMILIAR |
Per als més menuts, el cicle familiar començarà el 2018 amb l’espectacle de màgia MAGIKÍSSIM a càrrec de l’il·lusionista Sergi Buka i continuarà amb la projecció de la pel·lícula d’animació ZARAFA, basada en la història real de l’arribada de la primera girafa a França. El cicle familiar compta també amb un espectacle de titelles, SAFARI, que reflexiona sobre el bullying a través d’una història sobre els animals de la selva.

Finalment, el cicle incorpora dos espectacles de fora de Catalunya: l’un titulat SENSE PARAULES, teatre sense text adreçat als més petits i interpretat per la companyia de Granada La Sal Teatro; i l’altre, TROPPE ARIE, un concert que repassa les àries d’òpera més famoses d’una manera extravagant i en clau d’humor. De Mozart a Rossini, passant per Bizet i Bellini, l’espectacle TROPPE ARIE és recorregut operístic farcit de gags i jocs de ritmes de la mà de Trio Trioche, una companyia italiana que ha actuat arreu d’Europa.

| MÉS TEATRE PER MENYS € |
A banda de les entrades individuals i amb l’objectiu de poder gaudir del màxim d’espectacles a un preu reduït, el Teatre Clavé ofereix diverses modalitats d’abonaments oberts que permeten escollir els espectacles que es desitgin d’entre els proposats. L’ABONAMENT 3 permet escollir tres espectacles per 40€ i l’ABONAMENT 4 inclou 4 propostes per 50€. Els integrants de l’Associació d’Espectadors poden gaudir dels mateixos abonaments però amb un descompte més elevat: per exemple, poden escollir 4 espectacles per un preu total de 40€.

Així mateix, el festival Zero també compta amb una modalitat d’abonament de 15€ per gaudir de tots els espectacles que s’hi inclouen. I finalment, per al Cicle familiar es mantenen els paquets EN FAMÍLIA! que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït. Tota la informació de preus i descomptes es pot consultar al web http://entrades.teatreclave.cat

| A PARTIR DEL 22 DE DESEMBRE, VENDA D’ABONAMENTS i ENTRADES |
La venda d’abonaments i entrades de la nova programació del Teatre Clavé s’iniciarà el 22 de desembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat Dies abans, és a dir, a partir del 18 de desembre, els membres de l’Associació d’Espectadors i del Consell de mecenatge podran adquirir prioritàriament i només a taquilla les entrades i abonaments per als diversos espectacles de la nova programació.

| ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES A CÀRREC DE L’AE |
A banda d’oferir descomptes pels socis tant en les entrades com en els abonaments de la programació estable del Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors (AE) participa en l’organització d’activitats complementàries amb la intenció de contribuir en la difusió i la dinamització cultural. En aquest sentit, per als primers mesos de 2018 l’entitat proposa dues sortides a teatres de Barcelona per gaudir en grup de dos espectacles que formen part de la cartellera teatral de la ciutat: l’un, El fantasma de Canterville protagonitzat per l’actor Joan Pera al Teatre Condal; i l’altre, Bérénice un text del classicisme francès protagonitzat per l’actriu Emma Vilarasau al Teatre Lliure de Montjuïc.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS