PROGRAMACIO ESTABLE TEATRE CLAVE

A punt per l'estrena de la nova programació estable

12/09/2011
La programació per al darrer trimestre del 2011 incorpora, entre d'altres propostes, l’estrena de dues produccions de la Fundació Teatre Clavé: Mestissatge musical i Batecs de cor(da) i la consolidació de la Zona postdata, un espai posterior als espectacles del Cicle Ainda.


Cinc cicles i tretze propostes repartides en els tres últims mesos del 2011 són les xifres que dibuixen la programació estable del Teatre Clavé que enceta la temporada 2011 – 2012. El tret de sortida serà el proper divendres 16 de setembre amb la projecció del western Blackthorn, sin destino del director Mateo Gil, emmarcat dins del Cicle cineclub. Aquest cicle es completa amb Pina (30 de setembre), el llargmetratge de Wim Wenders sobre la coreògrafa Pina Bausch; i la recent estrenada La piel que habito (4 de novembre) de Pedro Almodóvar; totes projectades en versió original.

Amparo Moreno i Joan Pera obriran el Cicle de teatre i dansa amb la comèdia Visca els nuvis (2 d’octubre), cicle en què també s’emmarca l’obra Dues dones que ballen (13 de novembre), escrita per Josep M. Benet i Jornet i protagonitzada per les actrius Anna Lizaran i Alícia Pérez. Per als amants de la música, el Cicle de lletra i música del segle XX inclou un concert amb la soprano Elisabeth Bulbena i el pianista Thorsten Lindner (7 d’octubre) i el tradicional concert de Sant Esteve sota el títol Al voltant del “bolero” de Ravel (26 de desembre).

La companyia de circ Los Caneca portaran al Teatre Clavé l’espectacle Los Caneca Show (3 de desembre) que, juntament amb El Elefantito (24 de setembre) de la companyia italiana La Baracca i les pel·lícules d’animació Cars 2 (15 d’octubre) i Els barrufets (5 de novembre), configuren el Cicle familiar.

Estrena de dues produccions pròpies

Per al públic jove, la programació reserva l’estrena de dues produccions de la Fundació Teatre Clavé: Mestissatge musical (14 d’octubre) i Batecs de cor(da) (25 de novembre), incloses dins del Cicle Ainda i que compten amb l’actuació d’alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé i grups de música local al costat de músics professionals. Així mateix, en la nova programació el Cicle Ainda veu consolidar la Zona postdata, un espai creat per l’Associació d’Espectadors on es desenvolupen diverses propostes artístiques de diversos gèneres al mateix recinte del Teatre Clavé.

Les entrades per a les diverses propostes de la programació estable es poden reservar al Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 20h o bé al telèfon 93 765 05 72. Els preus i descomptes es poden consultar a www.teatreclave.cat/entrades i al programa imprès que recull totes les propostes de la nova programació estable.


Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS