SENSE PARAULES_LA SAL TEATRO_TEATRECLAVÉSENSE PARAULES_LA SAL TEATRO_TEATRECLAVÉ

Qui diu que cal ser gran per anar al teatre? Dissabte 24 de febrer arriba al Teatre Clavé l’espectacle SENSE PARAULES

20/02/2018
L’espectacle, de la companyia de Granada La Sal Teatro, és una proposta sense text que explica què passa amb el nostre cos quan hi intervé l’aire: ens movem, ballem i emetem els primers sons, els primers cants. SENSE PARAULES s’emmarca al cicle familiar i es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 24 de febrer en dues funcions d’aforament reduït: l’una a les 17h i l’altra a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.A l’espectacle SENSE PARAULES dues noies dormen tranquil·lament, com si res no pogués alterar-les. Però de cop i volta i sense avisar, arriba l'aire i, amb tota la seva força, toca tot allò que troba al seu pas. Una de les noies deixa que l'aire mogui el seu cos i les seves mans i balla per primer cop. L'altra permet que l’aire entri als seus pulmons i comença a sentir els sons que surten de la seva boca i canta per primera vegada. A poc a poc descobreixen què és l'aire: allò que ens envolta, ens empeny, ens acarona i ocupa el buit que deixem.

SENSE PARAULES és un espectacle sense text recomanat per a infants de 2 a 4 anys que el 2016 va ser guardonat amb el premi al millor espectacle per a la primera infància a FETEN (Fira Europea d’Arts escèniques per a nens i nenes). L’espectacle es podrà veure al Teatre Clavé de Tordera el proper dissabte 24 de febrer en dues funcions d’aforament reduït: l’una a les 17h i l’altra a les 18h.

Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb els paquets EN FAMÍLIA que permeten adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 12€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet EN FAMÍLIA es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé. Tota la informació sobre entrades i descomptes es pot consultar al web http://entrades.teatreclave.cat

Més espectacles del cicle familiar

Després de SENSE PARAULES, el cicle familiar continua amb TROPPE ARIE, un concert que repassa les àries d’òpera més famoses d’una manera extravagant i en clau d’humor. De Mozart a Rossini, passant per Bizet i Bellini, l’espectacle TROPPE ARIE és recorregut operístic farcit de gags i jocs de ritmes de la mà de Trio Trioche, una companyia italiana que ha actuat arreu d’Europa i que acturaà al Teatre Clavé de Tordera el dissabte 3 de març a les 18h.

Així mateix, el cicle familiar dels propers mesos també compta amb l’espectacle de titelles SAFARI, que reflexiona sobre el bullying a través d’una història sobre els animals de la selva. Una proposta de la companyia La Baldufa recomanada per a majors de 3 anys que es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 7 d’abril a les 18h.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS