LOGOTIP RADIO TORDERA

Ràdio Tordera emet la radionovel·la “Lletra sobre Lletra” de Quim haro, un projecte en col·laboració amb el Teatre Clavé

30/12/2010
La radionovel·la, enregistrada per membres de l’Associació de Gent Gran de l’Esplai, es podrà escoltar fins demà divendres a Ràdio Tordera. En la fase prèvia a l’enregistrament, els membres de l’Esplai van participar en un taller organitzat per l’aula de teatre de la Fundació Teatre Clavé.


Des del dilluns 27 i fins demà divendres 31 de desembre, Ràdio Tordera emet a les 11 del matí la radionovel·la titulada “Lletra sobre lletra”, del torderenc Quim Haro. La radionovel·la ha estat enregistrada per membres de l’Associació de Gent Gran de l’Esplai i ha comptat amb la col·laboració del Teatre Clavé. En concret, la col·laboració s’ha dut a terme en la fase prèvia a l’enregistrament, quan els membres de l’Associació de Gent Gran de l’Esplai van participar en un taller d’expressió dramàtica impartit per un dels professionals de l’aula de teatre de la Fundació Teatre Clavé.

El resultat del treball conjunt es pot escoltar cada matí a partir de les 11 al dial de Ràdio Tordera (107.1 FM) o bé a través d’Internet a www.radiotordera.cat. Així mateix, també es pot escoltar a la nit, a partir de les 23h, en la repetició del magazín en el qual s’insereix la radionovel·la.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS