LA CASA DE BERNARDA ALBA_ESCOLAR_TEATRECLAVÉ

Reprenem la programació en horari escolar amb LA CASA DE BERNARDA ALBA a càrrec de Teatre de Ponent

15/01/2018
Dimarts 16 de gener alumnes d’Educació Secundària Obligatòria assistiran al Teatre Clavé per gaudir d’aquest espectacle emmarcat en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.La casa de Bernarda Alba de Federico Garcia Lorca és un drama rural femení ambientat en un poble d’Andalusia a principis del segle XX. Durant el desenvolupament de la trama, es posa de manifest la manera de viure en les regions rurals de l’època. En aquest marc, el que més importa és la imatge de portes en fora de les cases. Els conflictes apareixen per l’enfrontament ultratradicionalista d’una mare, Bernarda, amb les seves filles després de la mort del pare. La proposta dramàtica de la companyia Teatre de Ponent arriba al Teatre Clavé el dimarts 16 de gener en una única funció de la qual en gaudiran alumes d’Educació Secundària Obligatòria de centres educatius de l’Alt Maresme.

L’espectacle La casa de Bernarda Alba s’emmarca a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs. Juntament amb aquest espectacle, la programació també inclou propostes com els titelles de la companyia L’estaquirot a Els tres óssos i a El ploramiques; la música d’en Pep López a l’espectacle Un llençol d’estels, la música i el teatre de Xirriquiteula i La Tresca i la Verdesca a Per un instant; una proposta de la companyia del País Basc Markeliñe sobre un dels clàssics de la literatura espanyola titulada Quixot, el vertigen de Sancho; un espectacle de música i beatboxing a càrrec de Dani Pulmón beatboxer i la teatralització de Novelas ejemplares de Miguel de Cervantes.

En total, prop de 9.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius majoritàriament de l’Alt Maresme assistiran aquest curs 2017/2018 a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per la Fundació Teatre Clavé i els municipis de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS