Reprenem la programació en horari escolar amb ROIG PÈLBOIG a càrrec de Mimaia Teatre

Dijous 20 gener 2022
Dimecres 19 i dijous 20 de gener alumnes de 1r i 2n d’Educació Primària assistiran al Teatre Clavé per gaudir d’aquest espectacle emmarcat en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

ROIG PÈLBOIG és un nen que viu a les mines de carbó i ja coneix el treball de la mina i el sabor de les pedres. El carbó que porta Roig il·lumina el món de fora, un lloc idealitzat on somia escapar algun dia per poder mirar la lluna. Però al món de fora la llum no diexa que es vegin les estrelles i a ningú sembla importar saber d’on ve tot el carbó. ROIG PÈLBOIG és una història de llum i d’ombres que convida a una reflexió sobre lo visible i l’invisible; sobre l’origen i el calor de les coses que envolten les nostres vides. La proposta de titelles de la companyia Mimaia Teatre arriba al Teatre Clavé el dimarts 19 i el dimecres 20 de gener de la qual en gaudiran alumes de 1r i 2n d’Educació Primària de centres educatius de l’Alt Maresme.

L’espectacle ROIG PÈLBOIG s’emmarca a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs. Juntament amb aquest espectacle, la programació també inclou propostes com la de la companyia Hirondela Teatre a Munt de Munts; els clàssics de Teatre i Literatura Aigües encantades i Un tal Shakespeare de la mà de Cascai Teatre; el teatre de El Perro Azul a SUPERHEROI i OCUPADO; els sons, ritmes, colors i paraules de FLOW de Dani Pulmón; una proposta de la companyia Zum ZUm Teatre sobre un dels clàssics LA GALLINA DELS OUS D’OR; un espectacle de música a càrrec de Pep López, PIRATES, BRUIXOTS I ALTRES BITXOS i el teatre i els dibuixos de COM GAT I GOS de Teatre Animal.

En total, prop de 10.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius majoritàriament de l’Alt Maresme assistiran aquest curs 2021/2022 a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per la Fundació Teatre Clavé i els municipis de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.
>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS