• user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT t.* FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.vid = 1184 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /var/www/html/teatreclave.cat/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 618.
  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT t.* FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.nid = 1184 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /var/www/html/teatreclave.cat/sites/all/modules/taxonomy_breadcrumb/taxonomy_breadcrumb.inc on line 39.
  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT DISTINCT b.* FROM blocks b LEFT JOIN blocks_roles r ON b.module = r.module AND b.delta = r.delta WHERE b.theme = 'garland' AND b.status = 1 AND (r.rid IN (1) OR r.rid IS NULL) ORDER BY b.region, b.weight, b.module in /var/www/html/teatreclave.cat/modules/block/block.module on line 407.
CERVANTES_TEATRECLAVÉ

Reprenem la programació en horari escolar del Teatre Clavé amb NOVELAS EJEMPLARES de Miguel de Cervantes

04/04/2018
Un espectacle de teatre en castellà de la companyia Teatre de Ponent dirigit als alumnes d’ESO i Batxillerat del qual se’n farà una única funció el dimecres 4 d’abril al Teatre Clavé. NOVELAS EJEMPLARES s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.La companyia Teatre de Ponent va crear l’any 2000 la modalitat teatre i literatura amb la finalitat d’acostar als més joves la lectura de les obres que formen part del currículum escolar mitjançant la seva posada en escena. Un format que serveix als alumnes com a suport didàctic per comprendre millor les obres de literatura.

En aquesta ocasió, al Teatre Clavé acollirà la posada en escena de NOVELAS EJEMPLARES de Miguel de Cervantes, on s’hi veuran representats els textos "Rinconete y Cortadillo", "El licenciado Vidriera", "La ilustre fregona", "El casamiento engañoso" i "El coloquio de los perros".

L’espectacle de la companyia Teatre de Ponent es durà a terme al Teatre Clavé el dimecres 4 d’abril en el marc de la programació en horari escolar. Seran els alumnes dels instituts IES Lluís Companys de Tordera i de Font del Ferro de Palafolls qui gaudiran d’aquest espectacle.

NOVELAS EJEMPLARES s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS