REVOLTA DE BRUIXES_TEATRE CLAVÉREVOLTA DE BRUIXES_TEATRE CLAVÉREVOLTA DE BRUIXES_TEATRE CLAVÉ

REVOLTA DE BRUIXES de Benet i Jornet arriba diumenge des del Teatre Lliure fins al Teatre Clavé de Tordera

06/03/2017
L’espectacle, dirigit per Juan Martel Bayod i interpretat per la Kompanyia Lliure, narra tot allò que succeeix entre les dones de la brigada de neteja diària d’uns grans locals i el vigilant nocturn. Després de fer estada al Teatre Lliure de Montjuïc, REVOLTA DE BRUIXES gira pel territori de la mà de Teatres en Xarxa. A Tordera arriba el proper diumenge 12 de març a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 18€ anticipada i 20€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció i es poden comprar per les vies habituals: al Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i al web www.teatreclave.catLa història de REVOLTA DE BRUIXES, de Josep Maria Benet i Jornet, narra tot allò que succeeix a sis dones i un home en el transcurs d’una nit de lluna plena. Elles componen la brigada encarregada de la neteja diària d’uns grans locals de caràcter despersonalitzat; ell s’ocupa de la vigilància i control nocturn d’aquests mateixos locals. Les dones tenen un problema comú, col·lectiu, que les enfrontarà amb el vigilant, però aquest problema és gairebé l’única cosa que les uneix, i és per això que la diminuta i domèstica revolta que sobrevé pot agafar aviat uns camins inesperats.

REVOLTA DE BRUIXES compta amb un repartiment integrat per la Chantal Aimée, la Clàudia Benito, la Raquel Ferri, l’Àurea Márquez, l’Andrea Ros, la Júlia Truyol i en Xicu Masó. És el debut de les noies de La Kompanyia Lliure sota la direcció de Juan Carlos Martel Bayod. Un espectacle recomanat per majors de 14 anys que, després de fer estada al Teatre Lliure de Montjuïc, gira pel territori de la mà de Teatres en Xarxa.

A Tordera, l’espectacle arribarà el diumenge 12 de març a la Sala Gran del Teatre Clavé. La funció, que inicialment estava fixada per les 18h, començarà una hora més tard: a les 19h. Les entrades adquirides fins el moment són igualment vàlides, només cal tenir en consideració el canvi d’hora de la funció.

Les entrades per REVOLTA DE BRUIXES tenen un preu de 18€ anticipada i 20€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció i es poden comprar per les vies habituals: al Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i al web www.teatreclave.cat

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/revoltadebruixes


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS