MERCI BIENRIU DE LLUNATORTUGA. L'ILLA D'EN TRESOT

S’obre el període per als centres educatius per reservar els espectacles de la programació escolar 2011 – 2012

22/06/2011
La programació escolar del Teatre Clavé oferta, per al proper curs, onze espectacles de gènere i temàtica diferent adreçats a alumnes des de Cicle Infantil fins a Batxillerat. La reserva d’espectacles es pot fer fins el 20 de setembre de 2011.


Per als alumnes més petits, de Cicle Infantil, la programació escolar del Teatre Clavé ofereix la proposta de dansa Riu de lluna, l’espectacle de titelles Marecrits i la proposta de música De bracet. Colossal, Sons de la Mediterrània, D’un paper en blanc, Merci Bien, Sopa de pedres i Tortuga. L’illa d’en Tresot són els espectacles adreçats als alumnes dels diferents cicles d’Educació Primària. Finalment, la programació escolar també ofereix dues propostes per a alumnes d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat: L’ombra dels Beatles a la meva maleta de cançons i EnREDad@s. En total, onze espectacles de música, dansa, titelles, circ i teatre repartits entre els mesos de novembre de 2011 i abril de 2012.

El termini per fer la reserva d’un o diversos espectacles s’allarga fins el 20 de setembre de 2011. Per a la participació com a públic en les propostes de la programació escolar es tindrà en compte l’ordre d’entrada de la petició de reserva fins a completar l’aforament fixat per les diferents companyies.


>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS