SABOR FLAMENC_TEATRECLAVÉSABOR FLAMENC_TEATRECLAVÉSABOR FLAMENC_TEATRECLAVÉ

Sabor flamenc obre el Cicle bé + bo amb dues funcions: divendres i dissabte. Una fusió de dansa espanyola i gastronomia

18/02/2014
Sabor flamenc omplirà de vida l’escenari convidant els espectadors a viure la dansa espanyola amb la mateixa passió que la intèrpret, l’Anna Rodríguez; al mateix temps que els oferirà un recorregut gastronòmic per diversos indrets de la Península, de la mà de productes oferts per El Tall + Porcus. De Sabor flamenc se’n faran dues funcions: una el divendres 21 de febrer i l’altra el dissabte 22 de febrer, ambdues a les 21h. Les entrades tenen un preu de 22€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé o bé reservar fins un dia abans de la data de l’espectacle.



Tret de sortida del Cicle bé + bo de la programació estable del Teatre Clavé. I l’encarregat d’obrir-lo és l’espectacle titulat Sabor flamenc, una fusió de dansa espanyola, de la mà de l’Anna Rodríguez; i un sopar degustació, de caire informal, ofert pel patrocinador de l’esdeveniment: El Tall + Porcus.

L’Anna Rodríguez és titulada amb el Grau Mitjà de Dansa Espanyola a l’Institut del Teatre de Barcelona i compta amb una llarga trajectòria en el món de la dansa. La seva formació en aquest camp es va iniciar al Teatre Clavé, va continuar a les escoles d’Eulàlia Blasi i de Paca Garcia, i des de llavors ha participat en nombrosos cursos impartits per professionals de renom. Actualment, combina l’activitat artística amb la docència. Ha participat en múltiples espectacles que han girat per diferents ciutats i festivals d’Europa; forma part de les companyies Color Dansa i Aita cia i, entre d’altres, ha participat en la producció “ADN del alma”, una fusió de flamenc amb danses urbanes dirigida per Mudit Grau i Ramon Giménez “El Brujo” i estrenada al Teatre Grec de Barcelona el 2013.

Ella serà l’encarregada d’oferir al públic una mostra de dansa espanyola, castanyoles, flamenc i fusió, acompanyada al piano per en Jordi Juli.

De manera simultània, i a partir d’un moment del concert, el públic assistent podrà degustar diversos productes ibèrics procedents de diferents indrets de la Península Ibèrica i oferts per El tall + Porcus. Productes acompanyats per vi i cava oferts per Castell del Remei.

Sabor flamenc es durà a terme a la Sala Gran del Teatre Clavé, convertida en un nou espai, en dues funcions: divendres 21 de febrer i dissabte 22 de febrer. Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 22€ i es poden adquirir al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h) o bé reservar al telèfon 93 765 05 72.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/saborflamenc


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS