SOLSOLET_teatreclavé_TNCSOLSOLET_teatreclavé_TNCSOLSOLET_teatreclavé_TNC

L’espectacle SOL SOLET amb segell del TNC arribarà el proper 15 d’abril al Teatre Clavé de Tordera de la mà de Teatres en Xarxa

09/04/2018
Mercè Aránega, Javier Beltran, Laura Aubert i Roger Casamajor, sota la direcció de Carlota Subirós, porten a escena un text d'Àngel Guimerà que no s'havia tornat a representar des de 1905. L'espectacle, amb segell del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), inicia la gira pel territori el proper 15 d'abril al Teatre Clavé de Tordera, de la mà de Teatres en Xarxa. Les entrades es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé.Malgrat l’aparent ingenuïtat que semblen suggerir els ressons infantils de l’expressió "sol solet", el títol d’aquest drama d’Àngel Guimerà fa referència a la dolorosa soledat que ha emmotllat la personalitat extremadament sensible del Jon que es veurà immergit en un triangle de passions mal resoltes que farà aflorar les contradiccions irresolubles de l’ànima humana. Sota la direcció de Carlota Subirós i amb un repartiment encapçalat per Mercè Aránega, Javier Beltran, Laura Aubert i Roger Casamajor, SOL SOLET iniciarà la gira pel territori aquest proper diumenge 15 d’abril al Teatre Clavé de Tordera, just després de fer estada a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya.

SOL SOLET és un dels plats forts de la programació estable de gener a maig del Teatre Clavé, i es podrà veure aquest diumenge 15 d’abril a les 18h a la Sala Gran d’aquest equipament cultural de Tordera. Les entrades es poden adquirir per les vies habituals: a través del web http://entrades.teatreclave.cat o les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

En gira de la mà de Teatres en Xarxa

La gira de SOL SOLET per set municipis de Catalunya està promoguda per Teatres en Xarxa, una agrupació d’equipaments teatrals entre els quals hi ha el Teatre Clavé. La gira s’iniciarà aquest diumenge 15 d’abril a Tordera i fins a principis del mes de maig passarà per Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, El Vendrell, Barberà del Vallès, Llinars del Vallès i Sant Boi de Llobregat.

Aquesta és la quarta ocasió que Teatres en Xarxa col·labora amb el TNC en la coproducció i gira d’un espectacle de la temporada. En aquest cas, ho fan amb SOL SOLET; la temporada passada ho varen fer amb LA FORTUNA DE SÍLVIA de Josep M. de Sagarra; anteriorment amb MARIA ROSA d’Àngel Guimerà i en la primera ocasió, amb el TIRANT LO BLANC de Joanot Martorell.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/solsolet


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS