Taller de Creació: "ICEBERGS" Centre de Formació Artística del Teatre Clavé

Dilluns 22 de abril de 2024

En el marc de les celebracions de la Fira de Sant Jordi, el Teatre Clavé presenta "ICEBERGS", un taller de creació, investigació i experimentació en dansa. Aquesta activitat forma part de la programació especial de la fira i se celebrarà a la plaça de l'església a les 19h, a càrrec de les alumnes del Centre de formació artístisca i les professores Fanny Masero i Cristina Romagosa.

El taller "ICEBERGS" explora el cos a través de línies i moviments de dansa complementaris que enriqueixen l'experiència formativa de les alumnes. Es tracta d'un espai per descobrir tècniques de dansa que, encara que no formen part del curs lectiu habitual, proporcionen una profunditat i un enriquiment significatius a la formació.

La coreografia creada dins d'aquest taller abraça els aspectes més introspectius dels participants, permetent que aflorin pensaments i emocions ocultes, inspirant així la llum en l'entorn personal i col·lectiu. Aquesta experiència comptarà amb la participació d'alumnes de tercer, quart i cinquè any, fomentant un ambient de cooperació i complicitat entre elles.

Animem a tots a participar d'aquesta experiència dins de la programació de Sant Jordi, un esdeveniment que promet no només fomentar l'aprenentatge en dansa sinó també el desenvolupament personal i la creació de vincles comunitaris a través de l'art.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS