Torna #aCasaCFA, la formació artística continua a distància.

Divendres 6 de novembre de 2020

Des de dilluns, i degut a les noves restriccions anunciades per la Generalitat de Catalunya i amb la voluntat d'aturar l'avanç de la pandèmia de la Covid-19, el Centre de Formació Artística (CFA) es realitza virtualment.

El professoral del CFA ha adaptat el contingut a les classes des de casa. Malgrat que les restriccions no permetin la presencialitat, l’aprentatge, les complicitats i les experiències de l’alumnat segueix.

Les classes continuen amb normalitat per a garantir la creació de coneixement personal i emocional dels alumnes, fets implícits en la formació artística.

Aquesta ha estat la primera setmana on s’han activat les aules virtuals del CFA, han estat uns dies on, tant alumnat com professorat, s’ha anat adaptant al sistema i als possibles dubtes al respecte.

Amb tot, la formació a distància permet al CFA entrar a les llars dels alumnes i fer partícips a les famílies de les vivències dels seus fills/es, així ens ho explica, a les nostres xarxes socials, la mare d’una alumne de Belles Arts i Expressió Dramàtica:

"Molt contenta de poder seguir fent l’activitat des de casa!!! I un regal poder veure com ho gaudeix!”

Des del Centre de Formació Artística creiem que desenvolupar la creativitat amb el fet artístic ens permet mirar la realitat i transformar-la.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS