Es reprèn l’activitat del Centre de Formació Artística (CFA) i de la Sala gran del Teatre Clavé

Divendres 20 de novembre de 2020

Dilluns 23 de novembre s’inicia el Pla d’obertura progressiva d’activitats, tal com va anunciar la Generalitat de Catalunya. Les noves mesures permeten reobrir el Centre de Formació Artística i la Sala gran del Teatre Clavé.

L'obertura progressiva d'aquest desescalament comença amb el Tram 1 que determina diverses mesures.

Pel que fa al Centre de Formació Artística (CFA) se permet tornar a obrir les aules i fer classes presencials amb grups de fins a 6 persones. S’han dissenyat propostes per als grups que són superior, i en cap cas se superarà el límit determinat per les mesures.

Les classes es reprendran amb normalitat a partir de dilluns 23 de novembre amb les mesures de seguretat i higiene realitzades fins al moment: presa de temperatura, renta mans abans i després i mascareta. A més a més, els espais es desinfectaran i ventilaran abans i després de cada classe, així com es desinfectarà el material compartit.

Així doncs, les noves mesures permeten reprendre l’activitat coordinada, conjuntament, amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera i el Centre Obert el Caliu.

Pel que fa a la programació estable, la sala gran tornarà a omplir-se fins al 50% del seu aforament.
El diumenge 29 de novembre a les 18h reprenem l’activitat amb una proposta del cicle de teatre: NUEVA YORK EN UN POETA de l’Alberto San Juan. Per més informació consulteu http://teatreclave.cat/programacio/nyenunpoeta i ja podeu aconseguir les entrades a les taquilles del Teatre Clavé.

Us esperem per a tornar a omplir les aules i les butaques, espais on tantes emocions, complicitats i històries es creen.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS