Tret de sortida de La Mirada del poeta 2022 amb una xerrada a càrrec de l’escriptora Cèlia Sànchez-Mústich

Dimarts 10 de maig de 2022
L’acte serà dijous 19 de maig a les 19:30h a la Biblioteca de Tordera i comptarà amb la presència de l’escriptora, en un activitat que permetrà al públic conèixer de més a prop l’autora i la seva obra, en especial el llibre La gota negra (Lleida: Pagès, 2018) que centra el gruix de propostes de La Mirada del poeta d’enguany. Després de la xerrada, La Mirada del poeta continuarà el 17 de juny, data en què es durà a terme l’acte central: un recorregut poètic per diversos indrets de Tordera.

Aquest 2022, La Mirada del poeta arriba a la setena edició i durant el mes de maig i juny és quan tindran lloc el gruix central d’activitats d’aquest projecte, centrat enguany en l’escriptora Cèlia Sànchez-Mústich i la seva obra La gota negra (Lleida: Pagès, 2018).

Com a tret de sortida, el proper dijous 19 de maig, Cèlia Sànchez-Mústich serà l’encarregada d’obrir el projecte amb una xerrada que realitzarà a les 19:30h a la Biblioteca de Tordera.
L’acte és gratuït i obert a tothom i serà el punt de partida d’unes setmanes d’activitat, que es clouran el divendres 17 de juny amb l’acte central de La Mirada del poeta, una passejada poètica per diversos indrets de Tordera durant la qual tindran lloc diverses intervencions artístiques centrades, totes elles, en l’obra de Sànchez-Mústich.

La Mirada del poeta és un projecte conjunt de la Fundació Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera, la Biblioteca de Tordera, l’Institut Tordaria i l’Institut Lluís Companys que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Cèlia Sànchez-Mústich, la poeta

Nascuda a Barcelona l’any 1954, Cèlia Sànchez-Mústich va cursar estudis musicals a Arts del Ritme i al Conservatori del Liceu. Ha publicat diversos llibres de poesia, novel·la, narrativa breu i narrativa de no-ficció, set dels quals han rebut premis com Mercè Rodoreda de narrativa, el Miquel de Palol de poesia, el Serra d’Or o el Premi Octubre de poesia.
Cèlia Sànchez-Mústich, és poeta, narradora i activista cultural. Ha impulsat projectes creatius com ara la singular Festa de la Poesia a Sitges, amb el poeta Joan Duran i Ferrer. Entre els seus més de quinze libres publicats podem citar la novel·la Tercer acte d’amor (2000), el llibre de contes Ara et diré què em passa amb les dones i tretze contes més (2013) , On no saben (2010) - publicat també a França i Quebec amb el títol Cet espace entre nous i traducció de François-Michel Durazzo- i A l’hotel a deshora (2014) .
Part dels seus poemes han estat traduïts al gallec, èuscar, castellà, francès, occità, italià i anglès. Alguns d’ells publicats i antologats en diverses publicacions entre les quals la revista literària francesa Europe, Paraula encesa, Parlano le donne, poetesse catalane del XXI secolo, 48 poètes catalans pour le XXIe siècle, o la recentment apareguda Mig segle de poesia catalana .


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS