CASALARTISTIC TEATRECLAVE

Tret de sortida del #casalartístic 2018 amb una vuitantena de participants d’entre 3 i 14 anys

21/06/2018
El #casalartístic s’iniciarà el 25 de juny i es duu a terme en torn de matí a les instal·lacions del Teatre Clavé. Durant més de cinc setmanes, la vuitantena de participants d’entre 3 i 14 anys treballaran al voltant de l’univers, el centre d’interès d’enguany. Totes les activitats combinen la pedagogia del lleure i la formació artística, amb la voluntat de fer del #casalartístic un espai en què els participants experimentin i descobreixin per ells mateixos els llenguatges de la música, la dansa, el teatre i les belles arts des d’una vessant lúdica.Arriba l’estiu i amb ell, una nova edició del #casalartístic del Teatre Clavé. És el vuitè any que es duu a terme i la filosofia de fons continua essent la mateixa: propiciar als participants un primer contacte amb el fet artístic d’una manera lúdica i potenciar-ne l’expressivitat, la creativitat i la imaginació.

A partir d’aquest paràmetre, durant els matins de més de cinc setmanes (des del 25 de juny fins el 31 de juliol) els espais del Teatre Clavé acolliran una vuitantena d’infants, repartits en quatre grups segons l’edat i guiats per monitors i directors de lleure, així com també per professors de diferents disciplines artístiques (música, dansa, teatre, belles arts).

En aquesta edició, l’univers és el punt de partida de les activitats proposades, que es realitzen majoritàriament en espais interiors del Teatre Clavé, però també incorporen sortides a indrets del municipi. Com en les anteriors edicions, els grups de major edat duran a terme dos dies de colònies a Mas Panella.

Durant tot el #casalartístic, les famílies podran seguir de prop les activitats que duen a terme els participants a través del bloc www.casalartisticteatreclave.wordpress.com, espai on periòdicament s’aniran publicant les informacions del dia a dia.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/casalartistic


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS