Tret de sortida del #casalartístic 2022!

Dimarts 28 de juny de 2022
El #casalartístic va començar ahir i es durà a terme en torn de matí a les instal·lacions del Teatre Clavé. Durant cinc setmanes, participants d’entre 3 i 14 anys investigaran i crearan al voltant del temps, el centre d’interès d’enguany. Totes les activitats combinen la pedagogia del lleure i la formació artística, amb la voluntat de fer del #casalartístic un espai en què els participants experimentin i descobreixin per ells mateixos els llenguatges de la música, la dansa, el teatre i les belles arts des d’una vessant lúdica.

Arriba l’estiu i amb ell, una nova edició del #casalartístic del Teatre Clavé. És l'oncè any que es duu a terme i la filosofia de fons continua essent la mateixa: propiciar als participants un primer contacte amb el fet artístic d’una manera lúdica i potenciar-ne l’expressivitat, la creativitat i la imaginació.
A partir d’aquest paràmetre, durant els matins de cinc setmanes (des del 27 de juny fins el 29 de juliol) els espais del Teatre Clavé acolliran a infants i joves, repartits en quatre grups segons l’edat i guiats per monitores i directores de lleure, així com també per professors de diferents disciplines artístiques (música, dansa, teatre, belles arts).

En aquesta edició, el temps és el punt de partida de les activitats proposades, que es realitzen majoritàriament en espais interiors del Teatre Clavé, però també incorporen sortides a indrets del municipi. Com en les anteriors edicions.

Durant tot el #casalartístic, les famílies podran seguir de prop les activitats que duen a terme els participants a través del bloc www.casalartisticteatreclave.wordpress.com, espai on periòdicament s’aniran publicant les informacions del dia a dia.


>> Més informació:


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS