Un any més: èxit del projecte Educació i Cultura amb tres escoles de Tordera

Dimecres 15 de maig de 2024

El Projecte Educació i Cultura de Tordera, en el marc del programa d'Art Comunitari, ha clausurat amb èxit el curs 2023-2024, destacant l'aportació artística i educativa de més de 700 alumnes procedents de les escoles del municipi.

El programa, concebut per a la formació artística en horari lectiu, ha representat una oportunitat única per a la immersió en l'art, afavorint el desenvolupament d'eines personals afavorint el creixement de l’alumnat i enriquint el currículum acadèmic tradicional. Les escoles participants, Escola Vedruna Tordera, Escola La Roureda i Escola Ignasi Iglesias, han sigut escenaris d'exploració artística i reflexió, involucrant a:

Escola Vedruna Tordera: 161 participants
Escola La Roureda: 285 (aprox)
Escola Ignasi Iglesias: 315 participants

Cada escola ha abordat temes profundament significatius:

Escola Vedruna Tordera: Amb el tema "NOSALTRES", ha convidat els estudiants a explorar la seva pròpia identitat i la interconnexió amb els altres, des de la perspectiva de l'individu fins a la comunitat.

Escola La Roureda: A través del projecte "PUNT I SEGUIT", s'ha reivindicat el valor de la paraula escrita i el plaer de la lectura, fent èmfasi en el seu paper com a motor de creixement i evolució per a la humanitat.

Escola Ignasi Iglesias: Amb "SOM SIMBIOSI", s'ha explorat la relació profunda entre els éssers humans i la natura, reafirmant la importància de retornar el llegat que se'ns ha donat i connectar amb l'energia viva de la naturalesa.

L'èxit de participació també es va reflectir en l'assistència de les famílies:
Escola Vedruna Tordera: A les 16h – aprox. 350 espectadors
Escola La Roureda: A les 17.30h – aprox. 750 espectadors
Escola Ignasi Iglesias: A les 17.30h – aprox. 800 espectadors

El Projecte Educació i Cultura neix del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé, amb el suport de l’empresa Suntoy, membre del Consell de Mecenatge del Teatre i, l’acompanyament de l’ajuntament de Tordera.
El projecte consolida el seu compromís continu amb la promoció de l'educació artística i el creixement personal de l’alumnat, reconeixent l'art com a eina fonamental per a la comprensió i el desenvolupament integral de les persones


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS