LES ANXOVETES_teatreclavé

Un concert d’havaneres amb veus femenines a càrrec de Les Anxovetes clou la programació dels primers mesos del 2018

03/05/2018
Sota el títol HAVANERES EN FEMENÍ la formació musical Les Anxovetes oferirà diumenge 6 de maig a les 18h al Teatre Clavé un concert amb un repertori d’havaneres clàssic i tradicional interpretades per tres veus femenines acompanyades per una guitarra i un contrabaix. Les entrades tenen un preu de 12€ anticipades i de 13€ si s’adquireixen el mateix diumenge a taquilla. Els canals de venda d’entrades són els habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé.

Les Anxovetes són un grup d’havaneres nascut l’estiu del 2013 a Girona amb veus íntegrament femenines que, en el concert titulat HAVANERES EN FEMENÍ ofereixen un repertori d’havaneres clàssiques i tradicionals interpretades per la Tona Gafarot (veu greu), la Montse Ferrermoner i la Marta Pérez (veus aguda/mitja). Les tres veus són acompanyades pel contrabaixista Xevi Pasqual i el guitarrista Salva Gallego.

Des de la seva formació fins a l’actualitat, Les Anxovetes han fet cantades dins i fora de les fronteres catalanes, compartint cartell amb grups d’havaneres com Port Bo o Peix Fregit, entre d’altres; i han trepitjat escenaris com el Palau de la Música Catalana o l’Auditori de Girona. Amb una setantena de concerts anuals, aquest proper diumenge arriben a Tordera en el marc de la programació estable del Teatre Clavé. El concert HAVANERES EN FEMENÍ està coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa i es durà a terme diumenge 6 de maig a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Les entrades tenen un preu de 12€ anticipades i de 13€ si s’adquireixen el mateix diumenge a taquilla. Els canals de venda d’entrades són els habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans que comenci.

HAVANERES EN FEMENÍ és la darrera proposta de la programació estable dels primers mesos de 2018 del Teatre Clavé, que ha comptat amb espectacles com SOL SOLET d’Àngel Guimerà coproduït pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i Teatres en Xarxa; l’humor d’en Fel Faixedas a BONA NIT BENPARITS; el diàleg entre Pasqual Maragall i M. Aurèlia Capmany a PARLÀVEM D’UN SOMNI i la primera edició del FESTIVAL ZERO, entre d’altres.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/lesanxovetes


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS