Un déu salvatge arriba aquest cap de setmana al Teatre Clavé

20/10/2010
L’espectacle és el plat fort del Cicle de teatre i dansa i després de l’actuació a Mataró continua la seva gira a Tordera.

Un déu salvatge explica la història de dues parelles que es reuneixen i, de cop i volta, per motius diversos, acaben enfrontats tots contra tots. Quatre actors- Roser Camí, Ramon Madaula, Vicenta Ndongo i Òscar Rabadán - donen vida als personatges de la Verònica, en Miquel, l’Anna i l’Àlex, respectivament.

L’espectacle es va representar al Teatre Goya des de mitjans de febrer de 2010 fins a finals de maig del mateix any i, posteriorment, al setembre va començar la gira per diferents municipis i ciutats de Catalunya. A Tordera, la cita serà el proper diumenge 24 d’octubre a les 19h.

Un déu salvatge és una coproducció de Focus, Ramon Madaula, S.L. i Trasgo Producciones, S. L. i un espectacle de Cultura en Gira.

Compra i reserva d’entrades

La reserva d’entrades es pot fer de manera presencial al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16 a 20h) o bé trucant al telèfon 93 765 05 72. La recollida i venda d’entrades es farà fins 10 minuts abans de l’inici de la funció.

Consulta els preus i descomptes de les entrades per Un déu salvatge.


FOTO © David Ruano


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS