UN VESTIT NOU DE L’EMPERADOR enceta la programació en horari escolar del curs 23-24, en què hi assistiran prop de 12.000 alumnes

Dimarts 17 octubre 2023
L’art de ser espectador és el nom que rep la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que organitza la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els ajuntaments dels municipis de la zona i la Generalitat de Catalunya. El tret de sortida el dóna UN VESTIT NOU DE L’EMPERADOR de la companyia La Pera Llimonera. En total, aquest curs 2023-2024, L’art de ser espectador compta amb més d’una desena d’espectacles programats i prop de 12.000 alumnes inscrits.

EL VESTIT NOU DE L’EMPERADOR explica la història de Sa Majestat l’Emperador, tot i tenir l’armari ple a vessar, no està mai content amb el vestits que porta. Per satisfer-lo, el seu conseller fa una crida a tots els sastres i modistes de l’Imperi per presentar els seus dissenys a canvi d’una gran recompensa. Aquest vestit haurà de ser diferent, únic, fantàstic, i meravellós.

La notícia arriba a dos talentosos sastres estrangers capaços de confeccionar vestits amb propietats tan extraordinàries que mai ningú s’ha arribat a imaginar.

Durant aquesta setmana i la vinent, UN TAL QUIXOT farà estada al Teatre Clavé de Tordera en diverses funcions adreçades a alumnes de cicle inicial i mitjà de Primària, en el marc de la programació en horari escolar.

UN VESTIT DE L’EMPERADOR és el primer de la més d’una desena d’espectacles que inclou L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé. Un tal Quixot a càrrec de Cascai Teatre; de Periferia Teatro; Núvol, Núvol; de la companyia La Pera Llimonera Quo no vadis; la proposta de teatre Aigües encantades de Cia. Teatre de Ponent; el concert de El Món d’Irene de Pep López, les titelles de La Baldufa Teatre amb Safari; de Txo Titelles amb Gales de Formatge ; Scrakeja’t 2.0 Cobosmika Company; la proposta de música KL’AA, LA TEVA CANÇÓ de Inspira Teatre; Mentida Podrida de Cal Teatre; i La Fundación 4.0 de la companyia Teatre de Ponent que completa la programació en horari escolar del curs 2023-2024.

En total, prop de 12.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Generalitat de Catalunya i els municipis de la zona.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS