VALOR DE LEYRANGOPRIMER AMOR

Valor de ley, Rango i Primer amor són les propostes d’aquest cap de setmana al Teatre Clavé

05/04/2011
S’emmarquen en els cicles cineclub, familiar i de teatre i dansa respectivament i tindran lloc divendres, dissabte i diumenge a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades per a les pel·lícules Valor de ley i Rango tenen un preu de 5€, mentre que el preu per a Primer amor és de 18€.Divendres a les 22h la pel·lícula dels germans Coen, Valor de ley, tanca el cicle cineclub de la programació estable del Teatre Clavé. Valor de ley és un remake del clàssic western de l’any 1969 que porta el mateix títol i amb el qual John Wayne va guanyar un Òscar com a millor actor. Els actors Jeff Bridges i Matt Damon formen part del repartiment de la pel·lícula que, en aquest cas, es projectarà en versió doblada al castellà.

Dissabte a les 18h el Teatre Clavé acull una nova proposta emmarcada dins del cicle familiar. És la pel·lícula d’animació Rango, que explica la història d’un camaleó heroic que ha estat abandonat en un poble de l’oest dels Estats Units. Rango, amb la veu original de Johnny Depp, es va estrenar fa tot just un mes i es projectarà al Teatre Clavé doblada al castellà.

Finalment, diumenge a les 19h tindrà lloc la proposta teatral Primer amor, un text de Samuel Beckett interpretat en solitari per Pere Arquillué. Precisament, l’actor ha rebut enguany el Premi Nacional de cultura en la categoria de teatre per la interpretació en aquesta proposta. Primer amor és un espectacle de Cultura en Gira i tanca el cicle de teatre i dansa de la programació estable de gener – juny del Teatre Clavé.

Venda d’entrades

Les entrades per a les pel·lícules Valor de ley i Rango tenen un preu de 5€, mentre que per a Primer amor el preu és de 18€. A banda d’altres descomptes que es poden consultar a www.teatreclave.cat/entrades, els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocinen el cicle familiar i reparteixen entre els seus clients descomptes de 2€ per al film Rango. Les entrades es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la funció. Per a reserves es pot trucar al 93.765.05.72.


Més informació: www.teatreclave.cat/estableIMATGES: 1. Valor de ley, de Joel i Ethan Coen. 2. Rango, de Gore Verbinski. 3. Primer amor, interpretat per Pere Arquillué (fotografia de Josep Aznar).


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS