ZIROCCO de Cascai Teatre enceta la programació en horari escolar del curs 2020-2021, en què hi assistiran prop de 6.000 alumnes

Dimecres 3 de març de 2021
L’art de ser espectador és el nom que rep la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que organitza la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els ajuntaments dels municipis de la zona i la Diputació de Barcelona. En total, aquest curs 2020-2021, L’art de ser espectador compta amb una desena d’espectacles programats i prop de 6.000 alumnes inscrits.

El tret de sortida el dóna ZIROCCO de la companyia Cascai Teatre, un espectacle que reivindica la figura del pallasso modern, que ha perdut el nas vermell, adreçat a alumnes d’Educació secundària i batxillerat.
ZIROCCO explica la història d’en Tomàs que es multiplica per representar tots els protagonistes d’un seguit d’històries breus en què l’humor és el principal ingredient. Una aparició divina, un personatge submergit en una festa com un cos estrany, o un concert de rock són situacions que es succeeixen a una velocitat de vertigen, dibuixats pel gest precís d’aquest creador singular, que rep influències de clàssics del gènere com Johnny Melvin, Rowann Atkinson, Jaques Tati, Michael Crawford o Jerome Deschamps.

El 3 i 4 de març, ZIROCCO farà estada al Teatre Clavé de Tordera on farà funcions adreçades a alumnes d’Educació secundària i Batxilleat, en el marc de la programació en horari escolar.

ZIROCCO és el primer de la desena d’espectacles que inclou L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé.

BAOBAB a càrrec de La Pera Llimonera, els malabars de Lis Barlou a Set UP, L’aventura d’avorrir-se d’Estaquirot Teatre; el teatre de la companyia Borja Ytuquepintas amb Jojo; les cançons de El barret d’en Peret de Jordi Tonietti, Terra Baixa i Luces de Bohemia de Teatre i Literatura; la proposta de la música de Xiula Dintríssim de Xiula; i Corre Trufa a càrrec de la companyia Pentinat el gat completen la programació en horari escolar del curs 2020-2021.

En total, prop de 6.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Diputació de Barcelona i els municipis de la zona.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS