Dimarts 29 novembre 2022
Les audicions de l’Escola de Música seran el dimecres 30 de novembre a les 18.30h i dijous 1 de desembre a les 18h a l’auditori. La classe oberta de l’Escola de Dansa serà dimarts 20 de desembre a les 18.30h a la Sala Gran del Teatre Clavé, mentre que la inauguració de MÓNS INVENTANTS de l’Aula de Belles Arts i Teatre tindrà lloc dimecres 21 de desembre a les 18.30h a la plaça Miquel Martí i Pol del Teatre Clavé. Totes les activitats són gratuïtes i estan obertes al públic.

Joaquim Matas, va ser regidor de l’Ajuntament de Tordera durant els mandants 1995-1999 i 1999-2003, responsable de la regidoria de Cultura i membre del patronat de la Fundació Teatre Clavé, durant els anys de regidoria va impulsar la construcció del Teatre Clavé i va donar suport al projecte.
Des de la Fundació Teatre Clavé lamentem profundament la seva pèrdua i traslladem el nostre més sincer condol a la seva família i amics.

Dimarts 22 novembre 2022
De FUITA se’n faran dues funcions: una, el dissabte 26 de novembre a les 18h i l’altra, l’endemà diumenge 27 de novembre a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció.

Divendres 18 novembre 2022
El concert començarà a les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé, és gratuït i obert a tothom. L’Escola de música també organitza durant l’ultima setmana de novembre dues audicions a l’Auditori del Teatre Clavé.

Dimarts 15 novembre 2022
Dimarts 15 i dimecres 16 de novembre, alumnes de Cicle Inicial d’Educació Primària de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a l’espectacle de la companyia Latal: ITALINO GRAND HOTEL. L’espectacle s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Dimarts 15 novembre 2022
Arriba a Tordera el diumenge 20 de novembre les 18h, en una ocasió per veure El Trencanou, un viatge de somnis on la protagonista troba la seva força interior que desconeixia tenir. Les entrades per EL TRENCANOUS tenen un preu de 20€ si es compren dies abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre Clavé.

Dimarts 8 novembre 2022
Des d’avui i fins divendres, més de 1.000 alumnes d’Educació Infantil de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic als espectacles “LA NINA DEL CAP PEPLAT” d’El Pot Petit. L’espectacle s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Dimarts 8 de novembre de 2022
Teatre, poesia i música en un espectacle sorprenent i imaginatiu amb escenes plenes d’objectes i aventures divertides que ajuden als més menuts a estimar la poesia. DE BRACET es durà a terme el dissabte 12 de novembre a les 18h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS