Infants del Centre Obert el Caliu participaran al Centre de Formació Artística (CFA) durant el curs 2020/2021

Dimarts 8 d'octubre de 2020
Aquest curs, el Centre de Formació Artística (CFA) compta amb un grup d’infants de 7 a 12 anys del Centre Obert el Caliu, un projecte coordinat amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera, per convertir la formació artística en una oportunitat per a tothom. Fa anys que es treballa per a poder engegar aquest projecte, enguany és una realitat.El Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, integrat per l’Escola de música, l’Escola de dansa, l’Aula de Teatre i l’Aula de belles arts ha sumat esforços amb el Centre Obert el Caliu i l’Ajuntament de Tordera per dur a terme el projecte.

Aquest projecte neix amb la voluntat d’oferir la formació artística com a element d’inclusió social, on poder desenvolupar-se íntegrament. L’art, com a un aspecte essencial pel desenvolupament cognitiu i pel creixement personal i emocional dels infants.

Durant tot el curs, els infants assistiran un cop per setmana al Teatre Clavé per a viure les sessions dissenyades i guiades per a professionals del Centre de Formació Artística (CFA), sessions on es potencia el desenvolupament de la sensibilitat artística a través de propostes de les diferents àrees com la dansa, l’expressió dramàtica, les belles arts i la música.

El resultat final de tot aquest procés d’experimentació i formació es podrà veure a la Mirada del Poeta 2021, on mostraran el seu treball en una proposta artística al voltant de l’obra poètica escollida.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS