DANSA DE MORT_TEATRECLAVÉ

DANSA DE MORT

Data: 26 novembre 2017
Horari: 18h
Durada: 90 minuts


Intèrprets: Autor: August Strindberg | Adaptació i direcció: Jordi Casanovas | Intèrprets: Lluís Soler, Mercè Arànega i Jordi Figueras | Composició musical: Carles Viarnès | Producció: Sala Muntaner i la col·laboració de Teatres en Xarxa

Sinopsi:

A Dansa de mort, Strindberg presenta un matrimoni burgès de dos fracassats: ell, un militar deixat de banda en les promocions; i ella, una actriu que ha abandonat una carrera teatral probablement molt mediocre. Després d’anys de vida en comú ja no tenen res a dir-se i estan morts a una casa que sembla una presó. La visita d’un tercer personatge és rebuda com una benedicció del cel: amb ell tornen a tenir possibilitats de conversa; algú a qui confiar-li l’infern on viuen. Aquest infern, però, arrossega el visitant que, contra la seva voluntat, es troba envoltat en un remolí de misèries.

August Strindberg (1849 – 1912) és un dels escriptors i dramaturgs més importants i reconeguts de Suècia; autor, entre d’altres, de l’obra Dansa de mort (1900). Ara, més de cent anys després que fos escrita, Jordi Casanovas en dirigeix una versió protagonitzada per Lluís Soler, Mercè Arànega i Jordi Figueras.

Edat recomanada: +14 anys

PREU ANTICIPADA: 18 € / PREU A TAQUILLA (1h abans de l'inici de l'espectacle): 20 €

Espectacle inclòs a ABONAMENT 3 i ABONAMENT 4


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS