Saber escollir és saber aprendre a aprendre

En l'educació, que també és un dret, es transmeten valors en els quals s'aprèn a ser, s'aprèn a saber, s'aprèn a fer, s'aprèn a conviure. Les arts són un instrument universal eficaç per lluitar contra la parcialitat cultural, els prejudicis, la discriminació i la manca de tolerància. La tolerància és una aptitud que s'aprèn amb la pràctica.

Existeix ja una consciència molt clara i concreta de la importància que té la formació artística en la creació de la personalitat humana potenciant l'equilibri afectiu, intel·lectual i emocional.

L'activitat lúdica, com a forma primordial de l'activitat creativa, és un ensenyament no només intel·lectual, sinó que requereix del cos i de la ment i amb la participació dels sentits crea una memòria que afina la sensibilitat de l’infant i l'obre a altres formes de coneixement. És per això que és fonamental fondre la formació artística durant la formació elemental, perquè és en aquest període quan es pot DESPERTAR un desenvolupament intel·lectual i sensorial i aprendre a partir del qüestionament crític i actiu. A més, recuperar el valor de les emocions ens confereix HUMANITAT.

En definitiva, la interdisciplinarietat és fonamental per entendre el món.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS