ELS JOCS FLORALS DE CANPROSA_TNCLA NETA DEL SENYOR LINH_TEATRE LLIURE

Aquest diumenge l’AE organitza una sortida al TNC per gaudir d'ELS JOCS FLORALS DE CANPROSA, una comèdia de Santiago Rusiñol

03/09/2018
Posteriorment, al desembre, l’entitat té prevista una altra sortida, en aquesta ocasió per assistir a LA NETA DEL SENYOR LINH, un espectacle protagonitzat per l’actor Lluís Homar al Teatre Lliure de Montjuïc. Les inscripcions per unir-se a una o a les dues sortides ja estan obertes i es poden realitzar al Teatre Clavé.Una de les activitats que duu a terme l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé és la d’organitzar sortides a equipaments teatrals de Catalunya i/o festivals artístics per gaudir de propostes culturals diverses. I ara, pels propers mesos, en tenen dues en agenda.

La propera sortida que organitza l’entitat serà el 7 d’octubre al Teatre Nacional de Catalunya per assistir a l’espectacle que enceta la programació: ELS JOCS FLORALS DE CANPROSA. Un text de Santiago Rusiñol en forma de musical esbojarrat interpretat, entre d’altres, per Àngels Gonyalons, Rosa Boladeras i Albert Ausellé, amb música i cor en directe. El període de reserva i pagament d’entrades per aquesta sortida ja està obert i es pot efectuar fins el 12 de setembre al Teatre Clavé. El preu pels socis de l’AE és de 37€ i per la resta d’assistents, de 42€. El preu inclou el transport d’anada i tornada amb autobús i l’entrada a l’espectacle.

La darrera sortida prevista per al 2018 mesos és un monòleg interpretat per l’actor Lluís Homar sota la direcció de Guy Cassiers: >LA NETA DEL SENYOR LINH. La data escollida per l’AE per assistir en grup al Teatre Lliure de Montjuïc per gaudir d’aquest espectacle és el diumenge 16 de desembre. En aquest cas, el preu pels socis de l’AE és de 35€ i per la resta d’assistents, de 40€ i el període de reserva i pagament d’entrades s’allarga fins el 20 de novembre. Des de l’entitat, animen als socis i a la resta de gent interessada en propostes teatrals que s’uneixin a la iniciativa.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/ae


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS