EL BALLET DE BARCELONA porta a l’escenari el segon acte de El llac dels cignes i la proposta contemporània Tongues

Dilluns 18 octubre 2021
Arriba a Tordera el diumenge 24 d’octubre a les 18h, en una ocasió per veure el segon acte del clàssic ballet basat en la música, coreografia i escenografia de Txaikovski i Petipa, un elenc amb igualtat de gènere que reflecteix els temps actuals. Finalitzant amb una creació de dansa contemporània inspirada en l’obra i la vida de Ludwig Wittgenstein, un dels principals filòsofs del segle XX. Les entrades per EL LLAC DELS CIGNES + TONGUES tenen un preu de 16€ si es compren dies abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre Clavé.

EL LLAC DELS CIGNES + TONGUES del Ballet de Barcelona arriba al Teatre Clavé per presentar un programa doble:

El segon acte de El Llac dels Cignes | Els cignes són un símbol de bellesa, amor, confiança i lleialtat. Aquestes qualitats no tenen cap referència al gènere, ja que el gènere d’aquestes aus sovint és molt difícil de distingir. Els cignes són adorats per les seves qualitats animals i el seu atractiu estètic. Aquesta producció no permet que les normes de gènere controlin l’elenc, sinó la qualitat dels artistes.

Tongues | Tongues, ‘llengües’ en català, és un joc constant de contrastos entre moviments extravagants i sensuals, claror i foscor, materialisme i espiritualitat. Els diversos personatges es van endinsant en relacions on sovint la frustració de no comprendre’s i la por a ser rebutjat provoquen una recerca de llum i de portes obertes per a reinventar-se un mateix. I és que no es tracta de què diem sinó de la manera i del context en què ho diem.

Les entrades per EL LLAC DELS CIGNES + TONGUES tenen un preu de 16€ si es compren dies abans de l’espectacle i de 19€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció. El canal de venda d’entrades és a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h.


>>Més informació : EL LLAC DELS CIGNES + TONGUES


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS