Encara no heu fet la carta els reis? Demaneu #programacioestable del Teatre Clavé!

Dilluns 3 de gener de 2022

Arriba la programació estable de gener-maig 2022 per la qual ja està obert el període preferent de venda d’entrades. El 17 de gener, la venda s’obre al públic general.

El període de venda d’entrades ja està obert només pels membres de l’Associació d’Espectadors (AE) i integrants del Consell de mecenatge. A partir del 17 de gener la venda d’entrades s’obrirà al públic general i es podrà dur a terme a les taquilles del Teatre Clavé.
Per al Cicle familiar es mantenen els paquets EN FAMÍLIA! Que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït.

Les claus de la programació gener-maig 2022

Obrirà la programació l’espectacle NUEVA YORK EN UN POETA de l’Alberto San Juan: Un viatge per l‘obra de Federico García Lorca de la mà d‘Alberto San Juan i la Banda Obrera, que us transportarà l’any 1930 de la gran ciutat. Després de diversos intents, Alberto San Juan ens presentarà l’espectacle el 30 de gener a les 18h.

HISTÒRIA D’UN SENGLAR (o alguna cosa de Ricard): Una adaptació lliure de la gran obra de Shakespeare per parlar del teatre, però sobretot de la condició humana, de la mà de Gabriel Calderón i Joan Carreras que arribarà a Tordera el 20 de febrer a les 18h a la Sala gran del Teatre Clavé.

RECITAL LÍRIC, TENOR I BARÍTON: El 27 de març arriba un recorregut pel món de la lírica a través de les veus de Albert Deprius i Toni Marsol que ens oferiran una vetllada intensa amb fragments de grans compositors.

FETÉN TRADICIONAL: Un espectacle connectat a les músiques d’arrel que sona no només amb l’acordió i el violí, també amb instruments insòlits com una serra i una cadira de càmping. Coorganitzat amb La Nostra Dansa, diumenge 1 de maig a les 18h tindrà lloc aquest concert de música popular i tradicional al Teatre Clavé.

Per als més petits, el cicle familiar ens porta dues propostes de cinema i dos espectacles molt diferents entre ells. D’una banda una pel·lícula per a infants a partir de 3 anys EL DIARI DE LA FLORENTINA; d’una altra banda, la història d’una gosseta que busca el seu lloc al món LES VIDES DE MARONA; també JOC DE CADIRES un espectacle de titelles de la companyia Teatre al Detall; i finalment, KAIXES una proposta de música per infants a partir de 2 anys.

El Festival Zero, de Teatres en Xarxa, arriba més potent que mai amb 3 propostes trencadores i 1 espai interactiu. El divendres 11 de març a les 20h, s’estrena la performance inaugural i a les 20.30h PUÑOS DE HARINA, de El Aedo Teatro, que reflexiona sobre el racisme, l’homofòbia, la violència i la masculinitat. El dissabte 12 de març a les 17h COSSOC una peça de dansa de dos cossos en constant equilibri. Després, la ZONA POSTDATA, un espai de creació i reflexió col·lectiu. I, finalment per tancar el Festival Zero, CONTAINER, un aldarull a l’espai públic virtual, que ens endinsarà en l’odi a les xarxes socials i les seves conseqüències, de la mà de la companyia Emilia Gargot.

Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS