IMMORTAL_teatreclavéFEDERICO GARCIA_teatreclavéLES DONES SÀVIES_teatreclavé

A punt la programació de tardor del Teatre Clavé

18/07/2018
PRINCIPALS RECLAMS | La comèdia LES DONES SÀVIES de Molière, el primer solo teatral de Bruno Oro a IMMORTAL, l’espectacle sobre Lorca titulat FEDERICO GARCIA i dirigit per Pep Tosar i l’estrena de SEQÜÈNCIA MMP en motiu dels 15 anys de la mort del poeta Miquel Martí i Pol són els principals reclams de la programació de tardor del Teatre Clavé.

ESPECTACLES PER A NADONS | Durant la programació que s’inicia al setembre i s’allarga fins al gener de 2019, el Teatre Clavé participa un any més al festival internacional d’arts escèniques per als més menuts, El més petit de tots, amb dos espectacles: HITS, un concert per a nadons i CACHE CACHE (A fet i amagar) de la mà de Théâtre de la Guimbarde de Bèlgica.

VENDA D’ENTRADES | La venda d’entrades i abonaments de la propera programació s’iniciarà el 12 de setembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat La setmana abans, a partir del 3 de setembre, els membres de l’Associació d’Espectadors i del consell de mecenatge comptaran amb un període exclusiu per adquirir i reservar les seves localitats.Passat l’estiu, el Teatre Clavé estrenarà nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins el gener de 2019. Obrirà la programació l’espectacle LES DONES SÀVIES, una comèdia de Molière que recull la burla dels pedants d'avui dia, interpretada per dos actors, Ricard Farré i Enric Cambray. Un espectacle que ha estat un èxit de crítica i de públic i que arribarà a Tordera en un format d’aforament reduït i proximitat amb el públic, per iniciar la programació de tardor amb un somriure d’orella a orella.

Si la programació s’obre amb comèdia, es tancarà amb humor. I ho farà amb el nou espectacle de l’actor Bruno Oro que interpreta el seu primer solo teatral a IMMORTAL, sota la direcció de Marc Angelet. IMMORTAL és una comèdia dramàtica futurista on en Bruno Oro es desdobla en multitud de personatges que gaudeixen, pateixen o s’enfronten a la immortalitat.

Juntament amb aquestes propostes, la programació del Teatre Clavé també incorpora dos espectacles que giren al voltant de la vida i obra de dos autors literaris. L’un, FEDERICO GARCÍA, una biografia visual i sonora sobre Lorca dirigida per Pep Tosar que barreja dansa, poesia, música, teatre i projeccions audiovisuals. Els mateixos ingredients que conformen SEQÜÈNCIA MMP, un espectacle produït pel Teatre Clavé que s’estrenarà al mes de novembre, coincidint amb el 15è aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol. Com ja es tradicional, el 26 de desembre el Teatre Clavé acollirà el concert de Sant Esteve, enguany titulat FABULÓS TXAIKOVSKI i interpretat per Camerata Rimbombarti en una proposta en què la música d’aquest compositor juntament amb un llibre desplegable gegant endinsarà el públic en un món de somnis i històries fantàstiques.

Espectacles per a nadons a El més petit de tots
Per als més menuts, la programació de tardor del Teatre Clavé inclou dos espectacles emmarcats en la 14a edició del festival El més petit de tots que se celebra a diversos teatres de Catalunya. En aquesta ocasió, amb un concert per a nadons titulat HITS que repassarà temes de Pulp, Nirvana, U2 o Police, entre d’altres; i CACHE CACHE (A fet i amagar), una peça còmica i tendra que explora les diferents emocions al voltant del ritual d’anar a dormir de la mà de Théâtre de la Guimbarde de Bèlgica. En ambdós casos, els espectacles són d’aforament reduït per gaudir de la màxima proximitat entre el públic i els artistes.

El cicle familiar es completa amb l’espectacle de titelles LA PASTISSERA I ELS FOLLETS de la companyia l’Estaquirot Teatre; i amb la pel·lícula d’animació EL BOSC DE HAQUIVAQUI, un musical en stop-motion que ha comptat amb la col·laboració dels Pastorets Rock per doblar les cançons en català.

Venda d’entrades i abonaments
La venda d’entrades i abonaments de la programació de tardor del Teatre Clavé s’iniciarà el 12 de setembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat La setmana abans, és a dir, a partir del 3 de setembre, els membres de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i del consell de mecenatge comptaran amb un període exclusiu per adquirir i reservar les seves localitats.

A banda de les entrades individuals, la programació incorpora diverses modalitats d’ABONAMENTS oberts que permeten escollir els espectacles que es desitgin d’entre els proposats. L’ABONAMENT 4 permet escollir quatre espectacles per 50€ i l’ABONAMENT TOTAL inclou les 5 propostes per a públic adult per 60€. Els integrants de l’Associació d’Espectadors poden gaudir dels mateixos abonaments però amb un descompte més elevat: per exemple, poden adquirir l’ABONAMENT TOTAL per un preu de 50€.

Així mateix, per al Cicle familiar es mantenen els paquets EN FAMÍLIA! que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït; així com també els descomptes que ofereixen els comerços adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre. Tota la informació de preus i descomptes es pot consultar al web http://entrades.teatreclave.cat

Activitats complementàries
A banda d’oferir descomptes pels socis tant en les entrades com en els abonaments de la programació estable del Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors (AE) participa en l’organització d’activitats complementàries amb la intenció d’ampliar la informació al voltant d‘un espectacle en qüestió o bé contribuir en la difusió i la dinamització cultural.

En aquest sentit, la propera tardor l’entitat proposa dues sortides a teatres de Barcelona. L’una, per assistir a la comèdia musical ELS JOCS FLORALS DE CANPROSA de Santiago Rusiñol que obre temporada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i l’altra, al Teatre Lliure de Montjuïc per gaudir de LA NETA DEL SENYOR LINH, un monòleg interpretat per en Lluís Homar amb direcció de Guy Cassiers.

Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS