Data: 23 febrer 2025 Horari: 18h Durada: 85 min Preu: 20€
Direcció: Llàtzer Garcia
Companyia: Velvet Events
Intèrprets: Autor: Jordi Casanovas Direcció: Llàtzer Garcia Repartiment: Joan Arqué, Roger Coma i Óscar Muñoz Ajudant de direcció: Maria Salarich Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events) Direcció tècnica: Àngel Puertas Ajudant de producció: Laura Alonso i Fran Torrella Disseny il·luminació: August Viladomat Espai sonor: Marc Santa Escenografia i vestuari: José Novoa Coach cuina: Xavier Llavià Koss (cap de cuina Hotel Alimara-CETT) Fotografies: David Ruano Distribució: Magnética Management Vídeo promocional escenes: Lluís Arbós Disseny gràfic: Maria Picassó
Sinopsi: Tres amics es reuneixen un cop cada dos mesos per sopar. Un d’ells, un cuiner reconegut, tanca el seu restaurant perquè puguin sopar sols i posar-se al dia. Però avui, el cuiner els farà una pregunta que ho canviarà tot: “Com és que no ens hem vist mai plorar?”. A través d’un menú especial, cada plat els farà recordar moments vergonyants del seu passat, moments en què no van estar a l’alçada, obligant-los a confrontar qui són en realitat. Si es pot desconstruir una truita de patates, també et pots desconstruir a tu mateix? Una comèdia gastronòmica de Jordi Casanovas. PREU anticipada18 €
taquilla 20€
Associació d'Espectadors i Consell de Mecenatge 16€