Llegat amb Àngels Gonyalons

Data: 27 octubre 2024
Horari: 18h
Durada: 90 min
Preu: 18€

Direcció: Montse Rodríguez Clusella

Companyia: Companyia en residència al Teatre Akadè-mia

Intèrprets: Autoria: Daniel J. Meyer Direcció: Montse Rodríguez Clusella Repartiment: Àngels Gonyalons, Marc Pociello i Pau Oliver Ajudant de direcció: Daniel J. Meyer Escenografia: Anna Alcubierre Disseny de llums: David Bofarull Ajudant d’escenografia: Marc Saborit Disseny de so: AKA TEATRO / Daniel J. Meyer Coordinació tècnica: Oriol Pino Disseny de vestuari: AKA TEATRO / Montse Rodríguez Clusella Tècnic/a en gira: Oriol Pino/Xènia Lledó Construcció d’escenografía: Pascualin Estructures Sistemes led: Jorba Miró. Estudi-taller d’escenografia Logo: Quim Àvila Fotografies promocionals: David Ruano Co-producció: AKA TEATRO S.L. i TIDI Producció executiva: AKA TEATRO S.L. (Daniel J.Meyer i Montse Rodríguez Clusella) Distribució: Bitò Produccions Agraiments: Esteve Clos,Míriam Compte i Tatiana Halbach Proposta seleccionada en la tercera Convocatòria dels Teatres de Proximitat (On elTeatre Batega). Companyia en residència al Teatre Akadè- mia (Temporada 2023-24). Residència artística i tècnica a la Sala Mercantil, Balaguer. Espectacle produït amb el suport del Departament de Cultura ICEC.

Sinopsi:

L’Oriol té 20 anys i només vol gaudir de la vida, lligar i abandonar-se al plaer, lluny de tot compromís i contacte familiar. En Javi en té 38 i una nit qualsevol, de festa, buscant evadir-se de les responsabilitats que com a adult ha d’afrontar, coneix l’Oriol i s’enrotllen. La Clara, la mare de l’Oriol, en té... (quina importància té l’edat?) i ha decidit o la vida ha decidit per ella– que és el moment de parar màquines i replantejar-s’ho tot.
És en aquest nou marc espacial, en moviment constant, que es retrobaran i aprendran a estimar-se d’una altra manera i a gaudir de moments compartits, i que refaran les bases de la seva relació passada.

PREU: anticipada 16 € | a taquilla 18€ | socis AE i Consell de Mecenatge 14€

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS