Aula de belles arts

L’Aula de Belles Arts del Teatre Clavé té com a objectiu la formació dels alumnes en aquesta matèria, però també persegueix el desenvolupament de la creativitat i la imaginació. És per això que l’espai formatiu es combina amb l’anomenat espai creatiu, on els alumnes participen en projectes periòdics que permeten una major visualització de la seva tasca. Tot plegat amb la idea de combinar la tècnica amb la creació com un estímul per a avançar.

Aquest curs 2016/2017, per tal de potenciar el desenvolupament de la sensibilitat artística dels alumnes de Belles Arts, des del Centre de Formació Artística hem optat per crear un equip de professors que imparteixin les sessions d’aquesta àrea, ambdós amb coneixements i formació tant en l’àrea de belles arts com en altres disciplines artístiques com ara l’expressió dramàtica.

Tots dos treballen conjuntament en el disseny de les sessions i la planificació del curs, que tindrà com a element de base el treball sobre materials, colors i formes. Aquest treball amb materials es desenvoluparà de manera diferent en cada sessió i amb cada professor per tal d’aconseguir un procés d’aprenentatge molt més transversal i enriquidor per als alumnes que els doni més eines i recursos i que convergirà, tot plegat, en la mostra de final de curs.

Més informació:

CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA del TEATRE CLAVÉ
plaça de Miquel Martí i Pol, s/n - 08490 Tordera (Barcelona)
Tel. 93 765 05 72 - clave@teatreclave.cat
www.facebook.com/CFAteatreclave
twitter.com/CFAteatreclave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS